Palmers predstavlja novu proljetnu kolekciju

379,00kn, 379,00kn, 265,00kn

Omiljeni brend žena koje cijene vrhunsku kvalitetu i beskompromisnu udobnost, za sezonu proljeće/ljeto 2019. pripremio je jedinstvenu kolekciju donjeg rublja, udobnog spavaćeg programa i kućnog asortimana te urbanih modnih dodataka s prepoznatljivim Palmers potpisom.

303,00kn, 341,00kn

Nova proljetna kolekcija posebna je po tome što se linije spavaćeg i homewear programa s lakoćom kombiniraju s linijama donjeg rublja. Tako se primjerice linija spavaćeg programa Dandy Night savršeno uklapa s linijom donjeg rublja Seductive Stripes. Dandy Night je jedna od najatraktivnijih linija spavaćeg rublja u proljetnoj kolekciji. Karakteriziraju je modeli u ženstvenoj nježno ružičastoj boji s elegantnim bijelim i prugama u boji crnog vina. Linija je ovo koja će zasigurno osvojiti sve žene koje vole spoj klasičnog dizajna s modernim detaljima. Za potpuni fashion doživljaj, uz nju kombinirajte donje rublje iz Seductive Stripes linije. Transparentni detalji u kombinaciji s prugicama i bojom crnog vina ovoj liniji daju posebnu dozu ženstvenosti.

Za trenutke kada si želite priuštiti maksimalnu udobnost odaberite liniju spavaćeg asortimana Soft Midnight te je upotpunite Noble Shine linijom donjeg rublja. Minimalistički dizajn i beskompromisna udobnost glavne su odlike ovih dviju linija. Modeli donjeg rublja i spavaćeg asortimana u tamno plavoj boji, s tek ponekim detaljem u obliku satenske linije ili proreza, osigurat će vam bezbrižne trenutke opuštanja sa stilom.

341,00kn, 227,00kn

Linije Stripy Day i Retro Feeling su dio Palmers proljetnog homewear programa, a zbog svog sportskog dizajna bez problema ih možete nositi u svakodnevnom casual izdanju. Linijama vladaju geometrijski elementi poput debljih i tanjih pruga te crna, siva, plava i blijedo ružičasta boja. Ove dvije linije svojim dizajnom podsjećaju na retro modele koji su sada ponovo popularni, a u Palmersa izvedbi udahnut im je moderan duh.

151,00kn

U bogatoj Palmers kolekciji za proljeće/ljeto 2019. svaka će dama pronaći idealno rublje i spavaći program koje će najbolje odgovarati njenom stilu i potrebama. Najbolja kvaliteta i vrhunski dizajn s Palmers potpisom i ovog proljeća omogućavaju vam da se osjećate ženstveno i samopouzdano svaki dan.

 

Midas Widget

Ostavite komentar