“Pala” i 4. Arena – GRAŠO osvojio Varaždin!

Ne pamti Arena Varaždin da nakon nekog koncerta 200-tinjak obožavatelja ispred arene nastavlja u glas pjevati. Upravo tako pjesmu su nastavili fanovi PETRA GRAŠE nakon sjajnog koncerta i nezaboravne atmosfere na koncertu u ovom baroknom gradu.

Nakon arena u Splitu, Zagrebu, Zadru, kao i Dvorani Mladosti u Rijeci – jedan od najuspješnijih i najpopularnijih glazbenika i autora osvojio je i 4.arenu – onu varaždinsku.

‘Dugo nisam svirao u Varaždinu, prvi puta sada u njihovoj Areni, no znali smo da to mora biti stanica naše turneje, i ostao sam više nego oduševljen. Prepuna arena ljudi punog srca s kojima sam uistinu uživao.  Znam da već zvuči kao floskula i kao da se stalno ponavljam – no zaista se u svakom gradu nanovo iznenadim i oduševim mojom publikom – evo ovdje ih je toliko ostalo pjevati nakon koncerta i čekalo me, sve s kojima se nisam uspio podružiti prvi sljedeći put je naš!’, rekao je s oduševljenjem Grašo nakon euforije u varaždinskoj areni.

U koncertu je uživao i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, kao i gradonačelnik grada Čakovca Stjepan Kovač.

I prije samog koncerta kada su putevi prema areni bili zakrčeni, dalo se navijestiti kako će provod biti nezaboravan.

Dugo i pomno vrijedna varaždinska ekipa pripremala je koncert kako bi i tamošnja publika uživala u vrhunskoj produkciji ove glazbene poslastice.

Podjednakom snagom i emocijom pjevali su se kako novi hitovi tako i bezvremenske uspješnice – ‘Ako te pitaju’, ‘Moje Zlato’, ‘Uvik Isti’, ‘Volim i Postojim’, ‘92’, ‘Ko Nam Brani’..

Graši se na pozornici pridružio i Tonči Huljić izvevši svoje hitove s Madre Badessom, a iznenadio je publiku i s nekoliko kultnih pjesama starog Magazina.

Grašina dvoranska turneja 5.svibnja stiže u Osijek u dvoranu Gradski vrt.

Ni ostatak Hrvatske, ali i regije neće ostati zakinut, naime u ovoj su godini već su u planu brojni nastupi i veliki koncerti.

 

Ostavite komentar