Otvorenje Douglas parfumerije u Splitu

Douglas parfumerija u Splitu od sada na još atraktivnijoj lokaciji

Dan žena je za Douglas parfumerije protekao u znaku slavlja povodom ekskluzivnog otvorenja poslovnice u Splitu koja je svoja vrata otvorila kupcima na novoj lokaciji u samom centru Splita. Kupce su dočekale razne pogodnosti, promocije i popusti te mnoštvo drugih iznenađenja kojima je prigodno obilježen Dan žena i otvorenje Douglas parfumerije.

Nova poslovnica nudi već dobro poznatu bogatu ponudu beauty proizvoda i ekskluzivnih brandova. Kupcima će na raspolaganju biti dostupne usluge make up konzultacija,  savjeta o njezi kože, usluge šminkanja, a uz vrhunske brandove i kvalitetne proizvode, novootvorena Douglas parfumerija zasigurno će postati omiljeno i nezaobilazno mjesto brojnih kupaca.

Ožujak je u Douglas parfumerijama u znaku proslave snage i ljepote svih pripadnica ljepšeg spola. Inspirirani snažnim ženama oko nas, krećemo u posebnu misiju – naglasiti prirodnu ljepotu svih žena i omogućiti našim kupcima da se osjećaju posebno uz nas i kod nas. Iz tog razloga nam je iznimno zadovoljstvo proslaviti otvorenje nove poslovnice upravo na ovaj poseban dan, Dan žena. Zadovoljstvo kupaca naša je motivacija za rast i razvoj zbog čega ćemo nastaviti pružati visoku razinu usluge i bogatu ponudu vrhunskih brandova. Uvjereni smo kako će kupci prepoznati naš trud te nas nastaviti pratiti na ovom čarobnom beauty putovanju“, izjavila je izvršna direktorica Douglas parfumerija, gđa. Adrijana Bokan.

U opuštenoj atmosferi i druženju, Douglas parfumerije organizirale su i cvjetnu radionicu, pa su uzvanici dobili priliku okušati se u pravljenju buketa cvijeća za sve pripadnice ljepšeg spola koje ih svakodnevno inspiriraju. Otvorenju poslovnice prisustvovala su brojna poznata imena poput Ane Gruice, Anamarije Asanović, Renate Lovrinčević, Ane Opačak, Sonje i Silvije Dvornik, Katarine Smolić, Lucije Kontić i mnogih drugih koji su svojim dolaskom pružili podršku još jednom u nizu poslovnih uspjeha Douglas parfumerija.

Ostavite komentar