Otvorena prva trgovina Liebeskind Berlin u Hrvatskoj

Torbe popularnog branda Liebeskind Berlin, prepoznatljive po vrhunskom modnom dizajnu, kvalitetnim materijalima, od sada će donositi sa sobom djelić Berlina i kod nas. Ovaj popularni brend od sada je dostupan u samom središtu Zagreba, u shopping centru Cvjetni.

liebe2

Tvrtka LIEBESKIND Berlin osnovana je 2003. godine, a osnovali su je Johannes & Julian Rellecke i Semih Simsek koji  u dizajnu torbi obuhvaćaju estetiku i srž umjetničkog i kreativnog Berlina.
Liebeskind Berlin sa sloganom „Berlin Loves Zagreb“ dodao je na svoju modnu kartu i naš Zagreb. Zahvaljujući brendu, koji njemačku prijestolnicu vodi u svijet i pozicionira ju kao dio Dubaia, Beča, New Yorka, Barcelone,….i ostalih svjetskih metropola, od sada je dio Berlina i kod nas.

otvorenje
„U dizajnu ovih proizvoda odražava se umjetnost, kultura i ushićenost gradom po kojem je brend dobio ime. Utjecaj Berlina u kombinaciji s dozom opuštenosti vidljiv je u svakoj kolekciji torbi i modnih dodataka, što brend čini jedinstvenim. Pažljivo izrađeni od najfinije kože i visoko kvalitetnih materijala, LIEBESKIND Berlin proizvodi reflektiraju današnje najmodernije stilske trendove po pristupačnim cijenama. U svakom od njih odražava se ljubav prema detaljima kao i ljubav prema gradu Berlinu“, izjavila je   Janja Hojs, voditeljica marketinga za regiju povodom otvorenja  nove trgovine Liebeskind Berlin i predstavljanja kolekcije torbi.

„Berlin. Mjesto gdje je sve počelo i mjesto gdje se priča o uspjehu nastavlja. Nigdje drugdje ne postoji toliko nadahnuća i kreativnosti kao u našem rodnom Berlinu. To je inspiracija i razlog zašto LIEBESKIND Berlin svake godine osmisli šest novih kolekcija.“, dodala je Janja Hojs.

vanaOtvorenju nove trgovine i predstavljanju kolekcije torbi prisustvovale su i poznate obožavateljice: Iva Šulentić, Ivana Vrdoljak Vanna, Nevena Rendeli, Anita Dujić, Tihana Harapin Zalepugin te Isabella Rakonić.

liebeLiebeskind Berlin godišnje lansira šest kolekcija torbi za večernje i dnevne varijante. Materijali su izabrani s velikom brigom i pažnjom, koža je prirodno tretirana, a detalji su osmišljeni s ljubavlju i izrađeni perfekcionistički precizno. Sve torbe su rađene od goveđe kože, svaka kolekcija ima posebnu obradu.

krokoPostoji i kolekcija koja se zove KROKO, a izrađuje se sa posebnim postupcima, tako da otisak ostavlja dojam krokodilske kože. Za obožavateljice vintage stila, neke torbe su obojane čak i dva puta kako bi dobile vintage izgled.

Liebeskind torbe mogu se naći u Berlinu, New Yorku, Barceloni, Dubaiju, Beču, Münchenu, Dresdenu, Kölnu, Grazu, Zürichu, Frankfurtu, Hamburgu te više od 50 svjetskih metropola,a od sada se toj prestižnoj listi pridružuje i Zagreb.

torbe
Napisala: Ana Mišić

Midas

Ostavite komentar