Otvorena pretprodaja ulaznica za novi Tarantinov film MRSKA OSMORKA

Fantastični Quentin Tarantino, tri godine nakon svog odličnog filma ODBJEGLI DJANGO, donosi novi, osmi po redu film MRSKA OSMORKA.

osmorka2

Tarantino ni ovoga puta nije razočarao. Kao što se i očekuje od dotičnog redatelja, i u ovom filmu možete očekivati puno prolivene krvi i veliku navalu testosterona!

osmorka

Radnja filma smještena je desetak godina nakon Građanskog rata i prati dogodovštine MarquisaWarrena (Samuel L. Jackson), bivšeg vojnika Unije i lovca na glave blokiranog snježnom olujom u malom gradiću u Coloradu. U zanimljivoj vožnji, igrom slučaja upoznaje Johna Rutha (Kurt Russell) koji prevozi zatvorenicu Daisy (Jennifer Jason Leigh) optuženu za ubojstvo. Našavši se u mećavi, potraže utočište u galanteriji Kod Minnie, odmorištu na planinskom prijevoju, gdje ih dočekuju Bob (Demian Bichir), Smithers (BruceDern), Oswaldov Mobray(Tim Roth), Chris Mannix(Walton Goggins) te Joe Gage (Michael Madsen) koji će zaokružiti ‘osmorku’ iz naslova filma.

Uz navedenu osmorku u filmu također glume Channing Tatum, James Parks, Dana Gourrier, Zoe Bell, Gene Jones, Keith Jefferson, Lee Horsley, Craig Stark i Belinda Owino.

Scenarij i režiju potpisuje Quentin Tarantino, a produkciju Richard N. Gladstein, StaceySher i Shannon McIntosh.

Mrska osmorka u distribuciji Blitz film i video, u CineStar kina stiže 7. siječnja 2016. godine.

Ulaznice za ovaj dugo iščekivani film možete kupiti već danas u CineStaru i to na blagajnama kina te online (putem smartphone aplikacije i na web stranici blitz-cinestar.hr).

Midas Widget

Ostavite komentar