Otkirvamo koji znakovi zodijaka su nezasitni ljubavnici!

Neki zodijački znakovi su zapanjujući ljubavnici i stvarno mogu svoje partnere dovesti do nestvarne ekstaze. Kada je riječ o seksu, svi znakovi zodijaka žele zadovoljiti svog partnera, ali neki znakovi zodijaka su nadareniji ljubavnici od drugih.

Evo koja 3 zodijačka znaka su najbolji ljubavnici!

1. Najbolji ljubavnik zodijaka je … Bik

Vodi ga Venera, planet ljubavi, Bik je bez sumnje najveći talent zodijaka u seksu! Ako imate priliku provesti noć s ovim superosjetilnim i seksi znakom zodijaka, nećete požaliti! Bik je vrlo nježan znak koji voli odvojiti svoje vrijeme u krevetu i stvarno uživa u svakom trenutku. Velikodušna ljubav bika vas neće ostaviti mirne u krevetu pa nemojte računati na puno spavanja kada noć provodite s Bikom! Bik se najbolje slaže sa drugim bikom, vagom, strijelcem i škorpionom.

2. Drugi najbolji ljubavnik zodijaka je … Vaga

Također ju vodi Venera, Vaga je superosjetilni znak i uživa u seksu, zapravo seks joj je potreban da bi se uopće osjetila živom. Seks je izuzetno bitan za Vagu! Vage su vrlo elegantne, a njihova je misija zapravo biti iznenađujuća za partnera, i oni koji im vjeruju, neće biti razočarani! Vaga je vrlo velikodušan znak koji uživa u zadovoljstvu svog partnera kada je riječ o seksu i ima za cilj da svoje partnere redovito ponese na sedmo nebo. Vagi najbolje odgovara druga vaga, bik, škorpion i lav.

3. Treći najbolji ljubavnik zodijaka je … Škorpion

Škorpioni su vrhunski ljubavnici! Imaju izraženu seksualnu privlačnost kojoj je vrlo teško odoljeti. Govoreći o seksualnosti, Škorpioni se potpuno predaju strasti i vole isprobavati nove pozicije u spavaćoj sobi. Neće vam biti dosadno u krevetu sa Škorpionom! Iako, Škorpioni mogu biti vrlo ljubomorni i posesivni, čak i kada je riječ o seksu!

Izvor: Cover Style

Midas Widget

Ostavite komentar