Ostavio vas je, a sada vam se želi vratiti?

Da vas voli ne bi vas ostavio!

Većina romantičnih filmova ima isti scenarij! Zaljube se, posvađaju se, prekinu, a za kraj se pomire i žive sretno – HAPPY END! Što je uopće romantično u ovoj priči? Da se stvarno vole, ne bi nikada niti odustali jedno od drugoga.

Svi mi zalužujemo puno više i bolje od takve veze. Zaslužujemo nekoga tko će baš uvijek odabrati nas, a ne opciju da nam se vrati. Ne trošite vrijeme na nekoga tko se želi vratiti jer da vas je volio, ne bi vas ostavio!

Svatko zaslužuje ljubav koja je jača od bilo kojeg argumenta!

Činjenica je da se parovi bezazleno svađaju i to je normalno. Svađaju se primjerice oko toga na koga je došao red da baci smeće, opere suđe i slične stvari. Ako netko dopusti da se takve sitnice ispriječe u njihovoj ljubavi prema vama, trebate se zapitati koliko vas ta osoba uopće voli.

Kaže se ‘ljubav pobjeđuje sve’, pa zašto ne bi pobijedila tako trivijalne stvari kao što je malo porječkavanje oko sitnica. Ako pak prekinete zbog svađe oko nečeg važnijeg i većeg, to denitivno nije veza koja je vrijedna vraćanja na staro.

Zaslužujemo nekoga tko će nas voljeti dovoljno da spriječi bilo kakve riječi da stanu na put ljubavi. Ljubav treba biti bezuvjetna. Partner bi trebao biti uz osobu koju voli bez obzira na sve. Ako raskinu takvo povjerenje, nisu vrijedni druge šanse.

Zaslužujemo nekoga komu ćemo biti prvi i jedini izbor!

Svi zalužujemo nevjerojatnu i predivnu ljubav. Ako netko to ne vidi, pustite ga da ode. Ne dopustite si da ikada budete nečiji drugi izbor samo zato jer trenutno nema nikog drugog na raspolaganju. Zapamtite da ne bi nikada trebati biti nečija sigurna opcija samo zato jer se boji biti sam.

Nekom tko vas stvarno voli, biti ćete prioritet. Voljet će biti s vama i to samo s vama. Za razliku od osoba koje vole igrati igrice, osoba kojoj ste stvarno bitni, neće vas ostaviti kako bi se ponovno vratila kad joj postane dosadno. Osoba koja vas voli želi biti s vama više od bilo čega i bilo koga.

Zaslužujemo nekoga tko se ne boji ljubavi!

U vezi je dopušteno da budemo strastveni i privrženi. Dopušteno je da kažemo partneru da ga da volimo i da razgovaramo o budućnosti. Ako se ta osoba ‘prestraši’ ljubavi i kaže da treba ‘vremena da bude malo ‘solo”, nije vrijedna ljubavi koju mu dajete.

Jer jednog dana srest ćete predivnu osobu koja će cijeniti ljubav i način na koju je iskazujete. I ne samo to, ta osoba će vam vratiti tu ljubav deseterostruko. Jedina osoba uz koju trebate ostati je ona koja vas voli isto toliko koliko vi volite nju. Ne gubite vrijeme s nekim koga je lako ‘uplašiti’.

Svi zaslužujemo puno više od ‘onoga koji se želi vratiti’. Zaslužujemo onoga koji sanja da zauvijek ostane s nama. I to je jedina ljubav koja je vrijedna.

Izvor: Cover Style

Midas Widget

Ostavite komentar