Ostani ‘single’ dok se ne pojavi netko tko će zavrijediti da ti promijeni taj status!

Doći će dan kada ćeš sresti onog pravog zbog kojeg ćeš gledati na ljubav drugim očima. Nekoga s kojim će ti se sve činiti lako i predivno.

Sve vezano uz ljubav će se činiti tako lagano jer ćete oboje htjeti da veza uspije. Jednako ćete se voljeti, boriti ćete se jedno za drugo i napraviti ćete sve kako bi vaša ljubavna priča bila najljepša, a biti će jer takvu ljubav pišu vaša srca.

Neće biti nikakve potrebe za žrtvom jer će se sve lijepo i lagano sjesti na svoje mjesto. Kada se dvoje ljudi vole iskreno iz srca, nema toga što može stati na put njihovoj sreći. Jer oni sigurno neće dopustiti nikome i ničemu da ih razdvoji.

Kako ćete prepoznati takvu ljubav? Jednostavno!

Prava ljubav topi srca! Odjednom ćete spoznati da je svijet postao ljepše mjesto!

Voljet ćete se s lakoćom jer ćete se osjećati sigurno u njegovom zagrljaju. Neće biti nikakvih tajni jer ćete imati potrebu govoriti jedno drugome sve čak i stvari za koje vas ne pita. Nećete osjećati sumnju u njegove osjećaje jer će ih otvoreno pokazivati.

U svom srcu ćete osjetiti da to što imate je zaista ‘ono pravo’ jer ćete jednostavno osjetiti da je stvarno i iskreno.

Biti ćete pristuni jedno za drugoga. Zaboravite na to kada ste nekoga morali preklinjati za malo pažnje zato jer ćete jedno drugome uvijek biti na raspolaganju i kao podrška u svemu što radite i u lijepim i u teškim trenucima.

Kada upoznate pravu osobu, osjećati ćete se kao ‘doma’. Za takvu ljubav vrijedi živjeti.

Kada ‘zagusti’, neće vas iznevjeriti niti će svaljivati krivnju na vas. Uvijek će se odnositi prema vama s poštovanjem čak i kada ste donijeli pogrešnu odluku. Saslušati će vaše razloge bez vikanja i svađanja i pokušavanja da ‘dovedu raspravu na svoj mlin’.

Razumijevanje će biti okosnica veze. Sve će se činiti mirno čak i za vrijeme ‘olujnih dana’.

Takva ljubav donosi sa sobom i strast i smirenost. Dolazi lako i nemoguće ju je pustiti. Kada ovako volite, ne boli vas. Zaliječiti ćete sve prošle rane. Prihvatiti ćete sebe sa svim svojim manama i nedostacima.

Takva ljubav će vam se dogoditi tako lagano da uopće nećete znati da dolazi, niti što vam se dogodilo! Ali zauvijek će vas promijeniti!

Izvor: Cover Style

Midas Widget

Ostavite komentar