ORIFLAME Giordani Gold Long Wear

Kako je nedavno tvrtka Oriflame predstavila najnoviju liniju tekućeg pudera Giordani Gold Long Wear, poslali su mi ga da ga isprobam, pa sam odlučila svoje dojmove podijeliti s vama.

oriflame2

oriflameKoristim ga već tjedan i pol dana i vjerojatno ću nastaviti jer mi dobro prekriva nepravilnosti i postojan je što mi je izuzetno bitno jer kad se ujutro našminkam očekujem od svakog pudera da mi očuva izbalansiran ten. Izuzetno je bogate, kremaste teksture i hidratantan je pa imam osjećaj zaštićenosti i njegovane kože. Svi koji su čitali moje recenzije znaju da ne podnosim osjećaj alkohola kao što je to bio slučaj sa puderom iz linije Diora (http://lipadona.com/istaknuto/diorskin-forever/).

Sviđa mi se taj kremasti osjećaj na koži za razliku od nekih pudera koji mi izazivaju osjećaj suhoće i prezategnutosti. Također ima zaštitni faktor 15.

Kako imam T-zonu, u toku dana matiram lice s puderom u prahu.

Iz Oriflamea poručuju kako je puder obogaćen bioaktivnim vulkanskim mineralima koji hrane kožu i osiguravaju optimalnu hidrataciju, ja ne mogu tvrditi s čime je obogaćen, ali definitivno mogu potvrditi osjećaj hidratiziranosti.

Dakle da sumiram:

  • Dobro prekriva
  • Hidratizira kožu
  • Postojan je

Moje glavne kriterije je zadovoljio tako da ga ja nastavljam koristiti:)

Inače cijena mu je 129,00 kn, ali koliko sam vidjela može se naručiti on-line s popustom pa košta oko 80 kn (http://hr.oriflame.com/products/product?code=31802 ).

oriflame3

P.S. Zaboravila sam napomenuti da je ovdje riječ o nijansi Rose beige.

Lipadona

oriflame3

Midas Widget

Ostavite komentar