OPREMA ZA PREŽIVLJAVANJE BLAGDANA!

Uoči nove godine, dm je osmislio paket namjenjen bržem oporavku od dočeka Nove godine:)dmBio sok od rajčice alat je za borbu protiv mamurluka (iako se uvijek preporučuje umjerenost:), a grožđani šećer vraća snagu. Maska za spavanje omogućiti će miran san (minimalno do podne), a cink i vitamin C namjenjeni su pripremama za doček i bildanje imuniteta prije najluđe noći u godini.

I da podsjetimo, u ponudu vlastite marke dm je uvrstio novu marku dekorativne kozmetike trend IT UP, a asortiman marke dmBio proširen je s više od 100 novih organskih proizvoda.

dm je danas najprepoznatljivija prodavaonica proizvoda za osobnu njegu i higijenu, proizvoda za brigu o kućanstvu te kozmetičkih proizvoda. Važnu ulogu u pozicioniranju dm-a na tržištu ima robna marka dm-a koja čini više od petine ukupnog asortimana što je 28,41% ukupnog prometa dm-a.

Tako tokom cijele godine dm predstavlja inovacije, ali ne samo za svoje korisnike, on se brine i za svoje zaposlenike što smo vidjeli prošle godine na predstavljanju poslovnih rezultata kada nam je prezentirao suradnju sa Zadrugom slijepih i slabovidnih osoba s kojom organizira antisresne 15-minutne masaže za djelatnike dm-a. I tko ne bi htio biti dio dm-a?

Ana Mišić

 

Ostavite komentar