Ne želite suhu i ispucanu kožu nakon boravka na suncu i moru? Olival zna kako obnoviti već dehidriranu kožu!

Olival savjetuje:)

Već sada primjećujete lagane posljedice ljetnog izlaganja kože suncu i moru, a ljeto još uvijek traje.

Posljedice su vidljive na koži cijelog tijela, ali ipak najviše na koži lica, vrata i dekoltea. Koža je suha, naborana, gruba, često nejednakomjerno pigmentirana, ljuska se te izgleda starije i nenjegovano. Sve to su posljedice svakodnevnoj izloženosti kože  suncu i moru dok  prekomjerno i neoprezno izlaganje za sobom povlači stanja kao što je melanom, ali i fotostarenje kože što u konačnici rezultira prijevremenim borama, tankom i suhom kožom.

Šta možete napraviti kako bi umanjili te posljedice?

Prvi korak je  kontinuirana zaštita sredstvima za sunčanje.

Poželjno je da proizvodi za sunčanje štite kožu od cijelog spektra štetnog UV zračenja, da ju hidratiziraju i hrane, lako se razmazuju i da su vodootporni, a sve to odlike su Olival Sun linije s preparatima bogatim prirodnim sastojcima koji su upotpunjeni zaštitnim faktorom za sigurno uživanje u suncu.

Drugi korak je kvalitetna njega!

S takve isušene kože je potrebno odstraniti površinski sloj mrtvih stanica. Za to koristite blagi piling ili piling gelove koji odstranjuju samo odumrle gornje stanice kože, a ne izazivaju iritacije ili dodatno isušivanje.  Čarobni piling gel iz Olivala je namijenjen nježnom i temeljitom čišćenju kože tijela. Gel je blagog mirisa i ugodne teksture koja se lako ispire, a njegova nježna pjena ne nadražuje, niti peče oči. Baza mu je prirodni tenzid koji ne isušuje kožu, bez štetnog SLS-a, a emolijentni biolipidi ju dodatno hidratiziraju, nakon čega koža postaje meka i glatka. Pilirajuća zrnca usitnjenih koštica marelice i masline pomažu u uklanjanju odumrlih stanica s površinskog sloja kože, čime se dodatno potiče regeneracija te produljuje njen mladenački tonus i izgled.

Tako pripremljena koža spremna je za treći korak, hidratiziranje i hranjenje kože pomoću bogatih krema ili danas popularnih suhih ulja.

Suha ulja  imaju visoku učinkovitosti u obnovi hidrolipidne barijere kože, što u konačnici rezultira njenim lijepim i njegovanim izgledom. Ako ste pobornik krema, birajte one bogate, nikako hidratantne losione jer oni radi dominacije vode u sastavu mogu dodatno isušiti vašu kožu. Prednost dajte prirodnim pripravcima koji u svom sastavu sadrže maslinovo ulje, karite maslac, sezamovo, avokadovo ili jojobino ulje, zatim aloa veru te biljne ekstrakte poput smilja. Plemenita ulja lješnjaka, jojobe, makadamije, ruže i badema s obiljem E vitamina nalaze se  u Olival Čarobnom suhom ulju. Nanosi se laganom masažom ili utrljavanjem dok se ne upije u kožu, ne ostavlja masni trag i brzo se upija.  Visokovrijedna prirodna ulja  hidratiziraju  kožu i povećavaju njenu elastičnost, štite ju i hrane, a verzija Čarobnog ulja sa zlatnim česticama dodatno će naglasiti i produljiti vašu preplanulost.

www.olival.hr

Ostavite komentar