ODRŽANA PRETPREMIJERA NAJSEKSI FILMA GODINE

Sinoć je u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog bila posebno uzbudljiva autmosfera. Uz neonsko crvena svjetla na ulazu Lisinski je pozdravio brojne goste koji su jedva dočekali pogledati pretpremijeru jedne od najuzbudljivijih trilogija današnjice! Ovo posebno filmsko iskustvo ekskluzivno je prikazano samo u Hrvatskoj i Parizu i to istovremeno. U Parizu, u dvorani sličnoj Lisinskom, među publikom su bili i sami Jamie Dornan (Christian Grey), Dakota Johnson (Anastasia Steele) uz druge hollywoodske zvijezde.

Ekranizacija bestselera spisateljice E. L. James ni u trećem nastavku (ujedno i posljednjem) nije razočarala. Priča prati Christiana i Anastasiu kao upravo vjenčani i ludo zaljubljeni par koji medeni mjesec provodi na plažama juga Francuske. Dani su im obavijeni gomilom luksuza, vožnjom privatnim jahtama i boravkom u ultra modernim ambijentima. Idilu narušava poziv iz ureda i pojava uljeza koji im pokušava oteti njihov savršeni život. Christian će napraviti sve kako bi zaštitio Anastasiu, a osim dobro poznatih erotskih užitaka, doza realnosti ih još više zbližava. I dok u prvom djelu nikada ne bismo rekli da će ovaj posljednji tako završiti, publika je dobila upravo ono što je i tražila – sretan završetak ljubavne priče o kojoj mnogi sanjaju.

Film od danas možete pogledati u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinkog, premijerno u Cineplexxu, te manjim kinima diljem Hrvatske. Šlag na torti za one koji će film gledati u Lisinskom bit će zagrebački restoran Bocca Marai, koji svima s predočenom ulaznicom poklanja gratis aperitiv i 10% popusta na ukupni iznos računa.

Ulaznice za projekcije filma u Lisinskom dostupne su putem linka: http://bit.ly/2BO7IUO.

Do 10. veljače 2018. traje nagradni natječaj #PedesetNijansiLisinskog, u sklopu kojeg Editus i Mobis.hr dva najzanimljivija selfieja ispred Lisinskog nagrađuju novim Meizu M5c mobitelom. Za malo truda, nudi se velika nagrada! Sve informacije i pravila sudjelovanja potražite na Editusovom webu.

Maja Kos

 

Midas Widget

Ostavite komentar