Održana premijera kultnog horora Noć vještica

Pred punom dvoranom u kinu Kaptol Butique Cinema jučer je pretpremijerno prikazan nastavak kultnog horrora Noć vještica. Ljubitelji horrora u Hrvatskoj mogli su se uvjeriti zašto je film Noć vještica u svijetu do sada zaradio preko 170 milijuna USD i zašto drugi tjedan zaredom drži prvo mjesto na američkoj top ljestvici najgledanijih filmova.

Partneri premijere Hell Energy drink i Total TV napunili su energijom su, a pomalo i prestrašili posjetitelje prije projekcije. Među prestrašenim posjetiteljima našli su se Rene Bitorajac, direktor TOTAL TV-a Ino Cippico, Hana i Tarik Tabaković, Davorin Dretar Drele, Dean Sinovčić i drugi.

HELL Energy drink je jedan od najbrže rastućih FMCG marki na svijetu. Proizvod je dostupan na 4 kontinenta i u više od 50 zemalja. Vodeće energetsko piće u Hrvatskoj.  Hell Energy Drink je proizveden u najsuvremenijoj tvornici za proizvodnju pića u Europi, te posjeduje i vlastitu tvornicu za proizvodnju limenki.

Total TV, pružatelj usluge satelitske televizije, u svojoj ponudi nudi preko 300 atraktivnih regionalnih, nacionalnih i svjetskih programa te brz širokopojasni pristup internetu i fiksnoj telefoniji.

Odlična ponuda programskog sadržaja i dostupnost usluge bilo gdje u Hrvatskoj Total TV čini omiljenim izborom korisnika.

Novi Noć vještica, redatelja Davida Gordona Greena, na velika platna donosi vrhunac priče o maskiranoj uhodi Laurie Strode. Ignorirajući kontinuitet prethodnih nastavaka, scenaristi Green i Danny McBride sada radnju smještaju u vrijeme četrdeset godina nakon što je Strode, koju ponovno tumači Jamie Lee Curtis, na Noć vještica izbjegla smrtonosni pohod čovjeka pod bijelom maskom.

Kako će završiti posljednji susret Laurie Strode i maskiranog ubojice, saznajte u hrvatskim kinima od 1.11.2018., a možete ga pogledati pretpremijerno već od 31.10. u svim kinima.

A mi zahvaljujući Editusu, dvoje najsretnijih čitatelja  darujemo sa majicom kultnog čovjeka s maskom:) Pratite nas na FBu:)

Ostavite komentar