Odlične pogodnosti u CineStaru za studente

Studentska Loyalty kartica je u potpunosti unaprijeđena i to u korist redovnih studenata.

cs2

Nove pogodnosti za studente koji tek otvore, ali i dosadašnje brojne studente koji već imaju CineStarovu Studentsku Loyalty karticu, od sada su 2D kinoulaznica za samo 23 kune, mogućnost kupnje Studentskog menija za 23 kune, ali i besplatno članstvo do kraja godine za sve nove članove.Studentska kartica i dalje omogućava razne pogodnosti poput skupljanja Index bodova i zamjenu istih za određene poklone,mogućnost kupnje dvije kinoulaznice po povoljnijoj cijeni i to svaki dan u tjednu, povoljniju cijenu IMAX ulaznica i sl.

Ova akcija traje do 31.12., a sve što je potrebno je doći na blagajnu CineStara s važećim indeksom ili potvrdom s fakulteta, te zatražiti Studentsku Loyalty karticu (pristupnicu za istu možete preuzeti i online). Od tog trenutka sve studentske pogodnosti u CineStaru možete ostvariti.

Ukratko nove pogodnosti su besplatno članstvo, cijena kino ulaznice od 23 kune i Studentski meni za 23 kune.

Studenti upišite se bez prijemnog u CineStar Semestar i tako spremni dočekajte najveće hitove godine kao Spectre – novi James Bond, najnoviji nastavak Star Wars sage Ratovi zvijezda: Sila se budi ili Igre gladi: Šojka rugalica 2.dio.

Više informacija na www.blitz-cinestar.hr

A.M.

Midas

Ostavite komentar