Odlična ideja što da si poklonite za Uskrs!

Mooncup – najpopularnije šuškanje među ‘ženama’!

Mooncup, 100% silikonska medicinske čistoće posljednjih godina postaje sve popularnije rješenje za ‘one dane’ u mjesecu. Sigurno ste se našli katkada u situacijama kada jednokratni ulošci nisu najprikladniji za korištenje pa se često u takvim sitacijama pribjegava tamponima koji se nisu baš pokazali sigurnima jer često uzrokuju nastanak bakterija i raznih infekcija. I stoga se menstrualna čašica Mooncup pokazala kao odlična alternativa tamponima i jednokratnim ulošcima!

One ne samo da su praktične i učinkovite već i zdrava opcija koju u zadnje vrijeme biraju mame i za sebe i za svoje djevojčice koje su ušle u menstrulane cikluse.

Mooncup je menstrualna čašica za višekratnu upotrebu, napravljena od najkvalitetnijeg silikona medicinske čistoće.

Postavlja se u rodnicu i njegova funkcija je da za razliku od tampona i uložaka koji upijaju, sakuplja menstrualnu krv. To znači da ne izaziva iritaciju ili isušivanje, te također može zadržati puno više tekućine (tri puta više od „superapsorbirajućih“ tampona). S obzirom na to da se koristi višekratno, potrebno je nabaviti samo jedan Mooncup te se tako štedi novac i u konačnici čuva okoliš.

Obzirom da svaka žena u prosjeku u životu upotrijebi i baci oko 11.000 tampona ili uložaka za jednokratnu primjenu, kupnjom Mooncup® menstrualne čašice ostvaruje se financijska ušteda od cca. 20.000 HRK.

Proizvod se presavine i umetne u rodnicu, te se zatim svakih 4 do 8 sati izvadi, isprazni, ispere i ponovno umetne. Lagani vakuum stvara se između stijenki rodnice, te omogućava istjecanje menstrualne krvi u Mooncup, bez curenja ili mirisa. Ugodan je, praktičan i siguran: može ga se koristiti tijekom noći, za vrijeme putovanja, plivanja ili vježbanja.

A veličina preporuča se ženama starijima od 30 godina i koje su imale vaginalne porode, a B veličina djevojkama mlađima od 30 godina koje nisu rodile vaginalno.

I trenutno su dostupne u pola cijene na stranici NAJNAJ.EU

Midas Widget

Ostavite komentar