Odabrali smo najslađe ljetne torbe iz Carpisa kolekcije koja je trenutno na sniženju do 50%!

160.30 kn, 104.30kn, 114,50kn

Uživanje na plaži ne možemo zamisliti bez kupaćeg kostima i torbe kao  mast have modnog dodatka, bilo da se radi o velikoj torbi za plažu ili onoj malenoj koja je samo točka na i vašeg savršenog ljetnog look-a.

114.50kn, 114.50kn, 114,50kn

Carpisa ima odgovor na svaki ljetni modni izazov, bilo da se radi o ljetnoj avanturi na plaži, ispijanju koktela u romantičnom beach baru ili ludim provodima na ljetnim festivalima.

160.30kn, 86,80 kn

Intenzivni i vedri ljetni tonovi prevladavaju na modelima od rafije, pletiva i tkanine, dok efektne prozirne torbe od pvc materijala i gume osim što izgledaju cool, praktične su ako se zaputite na brod ili party gdje su vaše stvari izložene vodi.

160,30kn, 86.80kn

Atraktivne torbe od rafije u Carpisa kolekciji pronaći ćete u raznim izvedbama, od torbica preko ramena s detaljima poput pompona ili resica, pa sve do klasičnih cekera s veselim aplikacijama.

Kolekcija bogata raznim modelima, oblicima i veličinama, zadovoljit će svačiji ukus, ne samo da upotpuni vaš  look na plaži  već i u nešto ozbiljnijim odjevnim kombinacijama.

Ljetna sniženja su u tijeku, a Carpisa  kolekcija je trenutno dostupna na sniženju  od 30 – 50 %.

Potražite svoju omiljenu torbu s Carpisa potpisom i sa stilom uživajte u ljetu.

 

Midas Widget

Ostavite komentar