Odabrali smo najslađe komade iz nove Springfield kolekcije!

Haljina 299,00 kn, sandale 229,00 kn, torba 229,00 kn

Najnovija Springfield kampanja za kolekciju proljeće/ljeto 2019. snimljena je na Tenerifima i bajkovitim, vulkanskim brežuljcima Teide planine. Sirova priroda u svoj svojoj ljepoti ističe kolekciju raznovrsnih modela haljina i accessoriesa napravljenih od prirodnih materijala,  a uzorci su inspirirani bojama i motivima iz prirode.

Bohemian rapsody predstavlja ljetnu kolekciju boemskih haljina od prozračnih materijala. Ključan komad kolekcije su duge, ženstvene haljine koje naglašavaju elementi inspirirani Indijom. Kolekciju upotpunjuju pletene torbe i sandale koje se savršeno uklapaju u boemski stil.

Framboise kolekcija haljina inspiraciju pronalazi u sitnim cvjetnim motivima, a ljetni doživljaj dobiven je laganim haljinama s otvorenim ramenima. Najvažniji element za postizanje vintage outfita su cvjetni motivi, a haljine koje se kopčaju sprijeda glavni su adut sezone proljeće/ljeto.

Torba 229,00 kn, tunika 259,00 kn

Dailiy smart Sunset kolekciju haljina čine rustikalni i laneni materijali. Glavne boje su neutralne i bež u kombinaciji sa smeđom i bojom senfa. Pruge kao glavni motiv ističu se na svim proizvodima unutar kolekcije.

Haljina 299,00 kn, natikače 229,00 kn, pletene natikače 279,00 kn

Ostavite komentar