Očarajte blagdanskim lookom u YSL stilu!

Drage Lipadone, stiže nam YSL blagdanska kolekcija, očaravajuća i blistava!

Pripremite se za slavlje: eksplozija vatrenih boja i iskrice svjetlosti otkrivaju neupitnu strast. Rokerski, buntovnički, subverzivno, baš u YSL stilu!

Inspirativni kodovi boja ‘pale’ vatru: spoj platine, zlatno ružičaste i blistavo crvene s raznobojnim iskricama – kolekcija se oslanja na blještave boje vatrometa: YSL Holiday collection 2017.

I ove godine iznenaditi će vas kolekcionarska paleta Holiday look 2017 koja krije pomno odabrane nijanse rumenila, sjenila i ruževa za usne za ležeran, a istovremeno sofisticiran dnevni look.

Otkrijte i Rouge Pur Couture u dosad najizazovnijem izdanju i neodoljive, punokrvne boje. Kutijica ruža za usne vesela je proslava uz blještave boje vatrometa. Na vršku ruža ugravirana je eksplozija vatrometa. Otkrijte vizualno uzbudljiv dizajn koji priziva slobodarski duh.

Le Rouge br. 1 – klasična, svevremenska crvena, s drskim pomakom.
Le Orange br. 13 – žarko narančasta, odvažna i očaravajuća.
Le Fuchsia br. 19 – ružičasta kao dašak uzbuđenja.
Le Nu br. 70 – moderna interpretacija bež ružičaste, neutralna i šik.

Ruž za usne Shimmer Kisses: dvije nijanse, svijetlo ružičasta i intenzivno crvena. Dodajte dašak vatrometa na usnama – suptilno svjetlucanje za završni look.

Neizostavna je i legendarna olovka Touche Éclat za vraćanje blistavog sjaja koži u posebnom izdanju  ukrašena je blještavim vatrometom. Ovaj neizostavni proizvod glamurozan je dodatak makeupu dolazi u tri nijanse s toplim i hladnim podtonovima: Rose Lumiere br. 1, Ivoire Lumiere br. 2, Peche Lumiere br. 3.

Rumenilo Light up Your Life: naglasite obraze crvenkasto ružičastim rumenilom s česticama platinastog sjaja za zavodljiv blagdanski look. Kistom nanesite rumenilo na obraze ili ga koristite kao highlighter te ga nanesite samo na jagodice. Lagani potez kistom kožu dekoltea obavija diskretnim sjajem – savršen detalj za noćni izlazak.

Sjenilo Sparkle Eyes: četiri nijanse blistavih sjenila, od sofisticirane srebrno sive i tamnije sivo-smeđe do svjetlije zlatne i ružičasto zlatne.

Pružaju savršen spoj svjetlosti i tame, uz nježno presijavanje: koristite ih zasebno kako biste stvorili nijansu koja odgovara vašem omiljenom tušu za oči ili ih pomiješajte, nanoseći svjetlije nijanse ispod obrva, a tamnije bliže kapku.

Aplikatori se mogu koristiti s obje strane: ravna za iscrtavanje debljih linija ili nanošenje sjenila na čitavu površinu kapka, a zašiljena za precizno iscrtavanje.

S dugotrajnim efektima svjetlucanja teksture, vatromet se jasno odražava i u dizajnu, čineći ovu kolekciju svjetlucavom, sjajnom i uzbudljivom.

Ovo izdanje dolazi u posebno dizajniranoj blagdanskoj ambalaži, s logom Cassandre i bojama vatrometa u pozadini.

TE COLLECTOR 1 2H2017 OS           285,57 kn
TE COLLECTOR 2 2H2017 OS           285,57 kn
PALETTE MULTI-USE HOLIDAY LOOK 2017           760,32 kn
RPC HOLIDAY 2017 01 OS           305,65 kn
RPC HOLIDAY 2017 13 OS           305,65 kn
RPC HOLIDAY 2017 19 OS           305,65 kn
RPC HOLIDAY 2017 70 OS           305,65 kn

Ostavite komentar