OAZA HEDONIZMA I LUKSUZA U VLASTITOM DOMU

Veliko plavetnilo nikada nije bilo bliže uz kućne mini bazene, saune i relaksirajuće interijere

Zbog prenatrpanosti plaža, velikih vrućina i u najmanju ruku raznovrsnosti turističkog smještaja, u Hrvatskoj je u posljednje vrijeme sve više domaćih i inozemnih gostiju koji radije investiraju u do sada, netipične lokacije za zasluženo uživanje na godišnjem odmoru. Tako se u unutrašnjosti Hrvatske, posebice Dalmaciji i Istri, bilježi sve veća popunjenost luksuznog smještaja – naročito onog opremljenog bazenima, saunama i kvalitetno uređenim interijerima.

Iznimna potražnja za takvim nekretninama koje, prema posljednjim podacima, iznajmljivačima produljuju sezonu za 6 do 10 tjedana, u konstantnom je porastu. „Kako ugradnja bazena podiže cijenu svake nekretnine sve je više i onih koji vlastiti dom žele urediti na ovakav način“, kažu stručnjaci iz salona Vodotehnika na zagrebačkom Jankomiru. Prema njihovim riječima, kade velikih dimenzija i mini bazeni koji po želji mogu biti ugradbeni ili samostojeći dolaze i s grijačima tako da je tijekom cijele godine korisnicima omogućeno nesmetano uživanje u unutarnjim ali i vanjskim prostorima. Osim toga, jedna od najpopularnijih karakteristika koje nude su mogućnosti kromoterapije, liječenja bojama, te ozonoterapije tj. pogodovanja organizmu aktivnim kisikom.

„Uz velike i manje mlaznice za masažu te lako održavanje, riječ je o pravoj investiciji za fizičku i mentalnu dobrobit, a osim široke upotrebe u apartmanima i manjim hotelima, mini bazeni se vrlo često naručuju i u kontinentalnim urbanim sredinama. Nebrojeno su puta mini bazeni i u gradu Zagrebu naručeni za postavljanje na krovove zgrada, a riječ je o zaista fascinantnim prizorima. Također, vrlo često se traže i za opremanje domova velikih obitelji kada momenti opuštanja kroz cijelu godinu predstavljaju pravu radost svima okupljenim na druženjima i zabavama“, rekla je Gordana Barun iz Vodotehnike.

No osim bazenima, veliko plavetnilo u vlastiti interijer možete dozvati već i prilikom preuređenja prostorija i to odabirom materijala te relaksirajućih uzoraka inspiriranih upravo morskim ugođajem. „Među najpopularnijim dekorima i bojama pločica u našem salonu su zaista one iz plavog spektra jer riječ je o boji neba i mora za koju mnogi vjeruju da koristi umu i tijelu jer usporava ljudski metabolizam i stvara smirujući učinak“, kažu  u Vodotehnici.

Ovaj novouređeni „Boutique de Céramique“ nudi zvučna imena svijeta keramike, među kojima su cijenjeni Sant’Agostino, Supergres, Piemme i Flaviker, a čiji proizvodi vrhunske kvalitete i talijanske izrade nemaju konkurencije.

Stoga, ako želite dodati stil, funkcionalnost i ljepotu u svoje interijere, svakako svratite u salon Vodotehnika i izaberite najbolja rješenja za vlastiti dom ili objekt koji uređujete.

Radno vrijeme salona Vodotehnika na adresi Kovinska 3, Zagreb: radnim danom od 8 do 20 h i subotom od 8 do 13 h.

Više informacija potražite na adresi: http://www.salon-vodotehnika.hr/

Sljedeći članak >
OKUS POJAČAN TANJURIMA

Ostavite komentar