Nuxe Sun – duh ljeta ulovljen u mirisnu čaroliju!

Uz ukusne i slasne zalogaje u  fancy brunch and cake  baru  Meet Mia u Vlaškoj  predstavljena je  nova  čarolija, mirisna najava ljeta  NUXE Sun linija.

Duh ljeta koji je zarobljen u bočici NUXE SUN,  poput Proustovog  Madeleine kolačića,  evocirat će sjećanja na sva ona divna ljeta, ali i pripremiti za ovo koje dolazi… novo i  senzualno, slasno i očaravajuće, zavodljivo, poput zova mirisne pustolovine koju nam donosi NUX SUN mirisna vodica.

Očaravajuća nota  mirisne  vodice  koju smo imale prilike “kušati”, mirisati, isprobati,  prva je osvježavajuća toaletna voda sa sunčanim notama, ali i  zaštitom od sunca. Namijenjena je svim ženama koje su zavedene neodoljivim mirisom sunca i mora, što ova sunčana linija utjelovljuje, ali ne samo to. Nuxe sunmiris je koji izaziva ovisnost, zavodnički neodoljiv,  u koji ćete se zaljubiti…  na prvi “udah”.

S formulom koja nije fotosensitivna tako se može koristiti na suncu, mirisna piramida  iz koje je sazdana, ostavit će svoj trag u obliku  mirisnog oblaka koji ledbi nad nama.  Tonovi slatkih naranči i lista gorke naranče, (petitgraina)  u kombinaciji sa  mekim  tonovima kokosa i egzotičnih cvjetova Tiare, okruženi senzualnim notama vanilije i mošusa, odvest će nas u daleke tropske krajeve u kojima  neodoljiv osjećaj ljeta traje zauvijek.

Bočica Nuxe sun,  poput Aladinove svjetiljke  skriva beskrajne  horizonte evocirajući na romantični zalazak sunca…

  ……i poput čarolije djeluje na naše osjete,  budi maštu, zove na ljetnu rapsodiju

Dok mirisne note slasne mirisne vodice podsjeća  na ljeto, pješčane plaže i sunce,  bočica profinjenog minimalističkog dizajna, baš poput  Aladinove svjetiljke skriva čaroliju.  Kad se rasprši na koži,  izaziva osjećaj kao da smo utonuli u beskonačno plavetnilo,  zahvaljujući toplim nijansama  koje se  razlijevaju po njezinoj bočici od duboke amber narančaste do zlatnožute, završavajući zrakom laguna plave i time simbolizirajući trenutak kada sunce uranja u kristalno čiste vode Mediterana. Slasna mirisna vodica, mirisna  maglica koja će nas lansirati u vlastitu mirisnu oazu i nježno prožeti našu odjeću.

Nuxe Sun, mirisna vodica  nanosi se jednostavno. Dovoljno je samo pošpricati  zrak i proći kroz  mirisnu omaglicu, koja će  nas oviti  senzualnim notama vanilije i mošusa, mirisnim notama slatkih naranči i petitgraina, tonovima kokosa i cvjetova Tiare.

Za još nježniji učinak, nanesite Nuxe Sun, slasnu mirisnu vodicu na četku za kosu. Kada češljate kosu, miris će se prenijeti po cijeloj kosi.  Za ljepše snove, možete njome pošpricati i svoju posteljinu. Ne sumnjamo da ćete snivati o moru, suncu, lagunama…

Nuxe Sun mirisna vodica dostupna je u ljekarnama po cijeni 223 kn (100ml)

Rosie Kugli

 

Midas Widget

Ostavite komentar