Novootvoreno kazalište Scena Ribica

Scena Ribica je o kazalište za bebe i djecu u sklopu Scene Ribnjak Centra mladih Ribnjak (Park Ribnjak 1).

Već sutra (subota, 17. listopada, u 11 sati) je ne rasporedu interaktivna
lutkarska predstava za jaslićku i vrtićku dob “Šuma priča”. Cijena ulaznice je 25 kn.

U nedjelju, 18. listopada u 11 i 12 sati na rasporedu je program Teatra
Poco Loco “Priča mi se priča: Ružno pače”.

Ulaznice je moguće kupiti na blagajni Centra mladih Ribnjak, radnim danom od 11 do 16 sati te jedan sat prije predstave, kao i na www.ulaznice.hr.

suma-pricaŠUMA PRIČA lutkarska je predstava nastala u koprodukciji umjetničke organizacije KRUNA TARLE –art i Centra mladih Ribnjak. Rađena je kao laboratorijski projekt u suradnji sa stručnim pedagoškim timom.

U ponudi to je jedna od malobrojnih predstava koja je namijenjena djeci već od jasličke dobi, dakle, već od 18 mjeseci nadalje. Izuzetno pozitivna recepcija najmlađih pratila je sve dosadašnje izvedbe, a stručnu ocjenu kvalitete predstave potvrđuje i igranje u okviru manifestacije Akcija kulture (Ministarstva kulture RH), kao i igranje u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, u kontekstu značajne izložbe „Nepokorena šuma“.

Predstava je nastala po motivima djeci poznate pripovijetke “Zlatokosa i tri medvjeda“, tako da je radnja lako shvatljiva i zanimljiva i onim najmlađima. Može se izvesti u svakom prostoru, a svojom maštovitom scenografijom i profinjenom estetikom osigurava cjelovit kazališni doživljaj.

Publika: od 18 mjeseci do 6-7 godina
Prostor: veća dvorana (djeca obično sjede na podu)
Trajanje predstave: 30 minuta
Cijena ulaznice: 25 kn (za male grupe: 30 kn)

PRIČA MI SE PRIČA: RUŽNO PAČE – TETAR POCO LOCO

rp

Neprihvaćen i ismijavan, ružni pačić prolazi kroz teška vremena sve dok ne stigne proljeće i on otkrije da je zapravo i sam- prekrasni labud, a baš se labudovima toliko divio! „Nema veze što se rodiš na pačjem dvorištu ako se izlegneš iz labuđeg jaja!“

Uz pratnju harmonike, glumice Dunja Fajdić, Ines Bojanić i Maja Katić ispričat će i otpjevušiti kako je teško biti drukčiji. Ali se isplati!

Ovu raspjevanu priču ilustracijama na grafoskopu prati redateljica Renata Carola Gatica.

Izvedba traje 30minuta, a ulaznica košta samo 15 kuna.

A.M.

Midas Widget

Ostavite komentar