Novogodišnji look – vrhunac beauty godine

tia-f

Proslava Nove godine kruna je cjelogodišnje redovite njege lica i tijela. Rezultate svih tretmana i njegujućih kvalitetnih kozmetičkih preparata tada imate priliku predstaviti u punom sjaju. Naravno, i činjenica da zadovoljni te da opušteni ulazite u novo razdoblje sigurno će pridonijeti veselom i optimističnom raspoloženju. Kako biste najlakše, a možda i u zadnji tren postigli najbolje rezultate, u planiranje posljednjeg ovogodišnjeg izlaska uključite savjete iskusnih stručnjakinja za ljepotu iz kozmetičkog salona Tia Flores!

ivana-paicZa početak – relaksacija! I u najužurbanijem prosinačkom rasporedu važno je pronaći vremena za dobru masažu nakon koje ćete gotovo lebdjeti od olakšanja. Medicinska, sportska, ayurvedska, jednostavna masaža ruku ili stopala… Mnogo je vrsta masaža kojima ćete ukloniti bol koja vas opterećuje i bar na trenutak zaboraviti na sve brige. Jedino o čemu smijete pri tom razmišljati je o odjevnoj kombinaciji koju ćete obući za tulum!

Ako ste se tijekom planiranja outfita odlučili za haljinu ili kraće hlačice, na vrijeme rezervirajte termin za depilaciju voskom ili šećernom pastom. Ako ipak zaboravite na taj korak, prije brijanja svakako napravite dobar peeling od hranjivih sastojaka koje sigurno imate u kuhinji (šećer ili kava, med, maslinovo ulje…). Ipak, nemojte zaboraviti na profesionalnu pedikuru, u slučaju da novogodišnje cipelice otkrivaju nokte.

Nokti na rukama neka budu vatreno crveni, mistično tamni ili puni glittera za wow-efekt! Tia Flores trajni lak uvijek je popularan motiv na fotografijama zadovoljnih klijentica. Čaša šampanjca u ponoć definitivno će biti prava pozadina za sjajne nokte. Naravno, oni neće biti highlight vašeg LOTD-a…

…to je u novogodišnjoj noći svakako make up! S profesionalnom šminkom možete biti sigurni da nećete imati neželjene posljedice nakon finih zalogaja i plesanja uz vruće ritmove. Obavezno koristite i  fiksator make upa (ne lak za kosu!) i posebno pazite pri aplikaciji šljokica na kapke, kako ne biste ozlijedili oko prekrupnim česticama.

Tia Flores svim dragim čitateljicama želi da se odlično provedu na blagdanskim partyjima i da se za Novu godinu osjećaju kao kraljice! Čitamo se opet sljedeće godine, kada nastavljamo s praktičnim beauty savjetima za moderne žene🙂

Ivana Paić Karega

Kozmetički salon TIA Flores idealno je mjesto za vaše uljepšavanje i rješavanje estetskih problema uz pomoć vrhunskih kozmetičkih preparata. Osim tretmana za njegu lica i tijela, brinemo o ljepoti vaših ruku i stopala, pomoću estetske pedikure, manikure i ugradnje umjetnih noktiju te najmodernijih LCN trajnih lakova.

Midas Widget

1 komentar on this article. Feel free to join this conversation.

  1. Virtual Private Server 08/21/2017 u 17:57 - Reply

    Docek Nove godine je pred vratima i zelimo zablistati u svakom pogledu i u najboljem izdanju ispratiti staru i docekati Novu godinu.

Ostavite komentar