Novo iz Kiehl’sa – GLOW FORMULA SKIN HYDRATOR

Stigla nam je nova poslastica iz KIEHL’SOVE radionice!  NOVI PROIZVOD ‘GLOW FORMULA SKIN HYDRATOR‘ OBJEDINJUJE NJEGU KOŽE I MAKEUP

 

09. lipanj 2018. – Kiehl’s predstavlja novu formulu s 95% prirodnih sastojaka: Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator. Formuliran za sve tonove kože, hydrator u trenu poboljšava izgled sjaja kože osvjetljavajućim mineralima, a tijekom vremena rezultira vidno boljim, ujednačenim izgledom kože, istovremeno joj pružajući antioksidacijsku zaštitu. Zahvaljujući ekstraktu nara, Kiehl’sov’eliksir sjaja’ osigurava trenutačnu blistavost i osvježavajuću hidrataciju tijekom 24 sata, bez osjećaja težine. Klinička su ispitivanja pokazala poboljšanje prirodnog sjaja kože tijekom vremena.

 

Koža je tijekom dana izložena stresorima iz okoliša koji mogu dovesti do oksidacijskog oštećenja. Njezina barijera može oslabjeti, što je čini podložnijom daljnjim oštećenjima, poput gubitka vlage te sumornog i žućkastog izgleda. Antioksidansi su prisutni u svim slojevima kože, ali su manje koncentrirani na njezinoj površini. U cilju zaštite i poboljšanja cjelokupnog sjaja i blistavosti kože, vrlo je važno lokalno primjenjivati njegu sa dodatkom antioksidanata.

                                                                          EKSTRAKT NARA

Ekstrakt nara korišten u formuli potječe iz Tunisa i s Malte, gdje se uzgaja već tisućljećima. Antioksidansi u naru koncentrirani su i u plodu i u kori. Kiehl’sovi stručnjaci pažljivo izoliraju ekstrakt nara izprešanih ljusakaploda, jestivog dijela voćakoji okružuje sjemenke. 

Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator  jedinstveni je hibridni proizvod koji se lako može uključiti u ritual njege kože i šminkanja. Sam ‘eliksir sjaja’ pruža 24-satnu hidrataciju i antioksidacijsku zaštitu, no može se kombinirati i s moisturizerom, za zdravi sjaj cjelokupne kože. Primjenom na istaknute dijelove lica nakon šminkanja, Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator osvježava izgled jednostavnog makeupa. U nedavnim recenzijama proizvoda, beauty blogerica Jamie Genevieve izjavila je da joj Glow Formula Skin Hydrator „daje svjež izgled kao nakon džoginga, bez da napravite ijedan korak.“

Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator dostupan je u Kiehl’s dućanima:

City Center one Zagreb West, Arena Centar Zagreb, City Center one Split, Supernova Zadar

Glow Formula Skin Hydrator – 50ml –  270,00 kn

A.M.

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar