NOVO iz Garnier-a – Botanic Therapy

Botanic Therapy – nova intenzivna njega za prirodno lijepu kosu dolazi iz Garnier-a

30. svibnja 2018. – Godinama unazad stručnjaci iz Garnier-a proučavaju i biraju najefikasnije sastojke prirodnog porijekla i koriste ih u kreiranju novih formula i linija proizvoda.

Kako bi kreirali Botanic Therapy formule, potražili su inspiraciju u jednoj od najstarijih disciplina koja se bavi prirodom – botanici. Kao znanstvena disciplina koja je dio biologije i koja se bavi proučavanjem biljaka, botanika krije veliko znanje o biljkama i njihovom blagotvornom djelovanju. Primjenjujući ovo bogato znanje o biljkama, Garnier stručnjaci za njegu kose odabrali su izuzetne sastojke prirodnog porijekla, hranjiva ulja, ekstrakte biljaka, cvijeća ili bobica, očuvali njihova svojstva i kreirali 6 moćnih Botanic Therapy linija.

RICIN OIL & ALMOND formule za jačanje slabe kose sklone lomljenju

Veliki broj žena susreće se s problemom slabe kose, koja je sklona lomljenju. Kako bi se izborile s ovim izazovima, one isprobavaju različite proizvode i u stalnoj su potrazi za novim proizvodima. Upravo je zato Botanic Therapy potražio inspiraciju u prirodi i ponudio novu formulu za rješavanje navedenih problema.

Formule obogaćene ricinusovim i bademovim uljem pravi su izbor za slabu kosu, sklonu lomljenju. Naši stručnjaci su osmislili savršenu kombinaciju prirodnih ulja ricinusa i badema kojom su obogatili novu liniju proizvoda za njegu kose, a koja učinkovito pomaže u rješavanju jednog od najčešćih problema kada je njega kose u pitanju. Moćna formula jača slabu kosu i tako joj vraća prirodnu ljepotu.

HONEY & PROPOLIS formule koje pomažu u obnavljanju i zaštiti veoma oštećene kose i ispucalih vrhova

Veoma oštećena kosa i ispucali vrhovi predstavljaju jedan od najzahtjevnijih problema, kada je riječ o njezi kose. Problem kreće od vrhova koji se počinju sušiti i pucati. Nakon toga, stiliziranje kose postaje puno teže, kosa je gruba na dodir i lomi se prilikom češljanja. Botanic Therapy u svom asortimanu nudi rješenje za ovu vrstu problema: Honey&Propolis linija pomaže u jačanju, zaštiti i njezi veoma oštećene kose i ispucalih vrhova.

OLIVE MYTHIQUE formule obogaćene maslinovim uljem, za suhu i oštećenu kosu

Imate suhu, oštećenu kosu? Ne brinite, niste jedini. Žene širom svijeta pokušavaju riješiti ovaj problem upotrebom različitih proizvoda i tretmana. Problem nastaje kada je kutikula tj. vanjski sloj vlasi oštećen i ne štiti je adekvatno, zbog čega je vlas suha, lomljiva i u lošem stanju. Sve češće se, u njezi suhe i oštećene kose koristi dobro poznati sastojak: maslinovo ulje. Botanic Therapy vam s ponosom predstavlja Olive Mythique, liniju obogaćenu prirodnim ekstraktom masline.

ARGAN OIL &CAMELIA EXTRACT formule obogaćene uljima argana i kamelije, za normalnu do suhu kosu bez sjaja

Duga i njegovana kosa je uvijek bila i ostat će simbol ženske ljepote. Ali danas je, više nego ikada, vrlo komplicirano kosi pružiti adekvatnu njegu, imajući u vidu veliki broj obaveza koje su svakodnevno pred nama, kao i veliki broj vanjskih čimbenika koji negativno utječu na ljepotu kose.

GREEN TEA EUCALYPTUS & CITRUS formule obogaćene ekstraktima zelenog čaja, eukaliptusa i citrusa, za normalnu kosu sklonu mašćenju

Žene koje imaju normalnu kosu smatraju se pravim sretnicama jer ne moraju brinuti o tome kako da im kosa izgleda manje suha, mekša, sjajnija ili snažnija. Ipak, i one se susreću i povremeno bore s masnoćama na kosi. Botanic Therapy donosi rješenje i za normalnu kosu koja je sklona mašćenju: linija obogaćena ekstraktom zelenog čaja, eukaliptusa i citrusa pomoći će vam da se izborite s viškom masnoće na tjemenu kako bi vaša kosa izgledala zdravo i uredno.

CRANBERRY & ARGAN OIL formule obogaćene ekstraktom brusnice i arganovim uljem, za obojenu kosu

Bojenje kose je rutina gotovo svake žene, ali je potrebno koristiti specijalne proizvode kako bi se boja zaštitila i očuvala. Nakon svakog pranja boja blijedi i postaje sve manje intenzivna. Obojena kosa je često oslabljena, suha i teško se raščešljava. Botanic Therapy predstavlja vaš idealan izbor za obojenu kosu: Cranberry&Argan oil liniju, obogaćenu kombinacijom ekstrakta hranjivog arganovog ulja i ekstrakta brusnice, koja pomaže u zaštiti obojene kose.

Ritual njege:

1. Šampon: jača vašu kosu, čini je mekšom, a kosa izgleda zdravo i njegovano.

2. Regenerator: omogućava lakše raščešljavanje i doprinosi da kosa bude jača i lepršavija.

3. Maska: ostavite masku da odstoji 3-5 minuta nakon upotrebe šampona i ona će osigurati intenzivnu njegu vaše kose. Omogućit će da kosa izgleda zdravo i sjajno, bez otežavanja.

4. Njega bez ispiranja: otkrijte moćno djelovanje kreme obogaćene ricinusovim i bademovim uljem, s laganom i kremastom teksturom, za jačanje slabe kose sklone lomljenju. Pruža intenzivnu njegu vašoj kosi, čini je nježnom i glatkom na dodir, a može se koristiti i na suhoj i na mokroj kosi.

Informativna cijena za šampone 400ml iznosi 27,90 kn
Informativna cijena za šampone 250ml iznosi 21,90 kn
Informativna cijena za regeneratore 200ml iznosi 21,90 kn
Informativna cijena za maske 300ml iznosi 36,90 kn
Informativna cijena za njege 200ml iznosi 29,90 kn
Informativna cijena za leave in njegu 150ml iznosi 49,90 kn

Ostavite komentar