Novi YSL matirajući ruževi – ROUGE PUR COUTURE THE MATS

MAT NIJANSA NA USNAMA PRAVI JE HIT!

cd

Novi ruževi, ROUGE PUR COUTURE THE MATS dolaze u četiri nove odvažne nijanse s rock mat finišem koji podsjeća na teksturu kože i ostavlja eksplozivni dojam i upotpunjuju već postojeću paletu od šest ruževa.

U prepoznatljivoj zlatnoj ambalaži s ugraviranim potpisom YSL Cassandre, ROUGE PUR COUTURE THE MATS utjelovljuju rock ’n’ roll luksuz.

cr

Idealni su za sve koji žele ostaviti snažan dojam na moderan način, te jamče punu pokrivenost boje zahvaljujući revolucionarnom potencijalu pigmenata.

cr2„Mat finiš na usnama trenutno je najveći hit. Osim uobičajenog modnog izričaja, razlog tome je i cool, lagan i brz način postizanja iznimno profinjenog, a opet pomalo buntovničkog izgleda.

ROUGE PUR COUTURE THE MATS jednostavno se nanose i ne isušuju usne, što je česta mana mat ruževa. Učinak je raznolik: od upečatljive boje poput efekta ‘ugriza’, preko holivudskog glamura, do punky, mladenačkog buntovnog izgleda, ovisno o broju slojeva i načinu nanošenja.“, izjavio je Lloyd Simmonds, Kreativni direktor za makeup, YSL Beauté.

Karakteristike novih ruževa su postojanost, upečatljive boje i glide-on nanošenje. Savršena kombinacija jarkih boja i baršunaste teksture u fleksibilnoj formuli donosi “kožnati” efekt na usnama.

Neslomljivi rock duh branda YSL Beauté utjelovljuje naravno  Cara Delevingne, lice promotivne kampanje.

Predvođena magnetičnim učinkom ruža br. 215 LUST FOR PINK u nijansi fuksije, ponuda uključuje:

215 LUST FOR PINK: cool nijansa fuksije za isticanje u masi

216 RED CLASH: zemljana nijansa crvene za usne u prvom planu

217 NUDE TROUBLE: uzbudljiva interpretacija terakote

218 CORAL REMIX: koraljno crvena s daškom narančaste

 Cijena ROUGE PUR COUTURE THE MATS iznosi 267 hrk

Ostavite komentar