Novi Reebok Classic „Red and Blue“ footwear model s potpisom Kendricka Lamara

Nakon ljetne capsule kolekcije, Kendrick Lamar i Reebok donose novi trendi „CL LEATHER LUX KENDRICK“ model tenisica

reebokNakon ovogodišnjeg uspjeha na međunarodnoj glazbenoj sceni, brojnih osvojenih nagrada i trećeg studijskog albuma, Kendrick lamarLamar nastavlja suradnju s Reebokom te se ponovno vraća dizajnerskim izazovima. Ovoga puta, jedan od najtraženijih američkih glazbenika, predstavlja jedinstven CL LEATHER LUX KENDRICK model, koji u posve novom koloritu utjelovljuje najlegendarniju Reebok tenisicu. Bezvremenski i prepoznatljiv dizajn jasno se ističe i u ovoj kolaboraciji, a novi model, izrađen od vrhunske kože, dolazi u OLIVE NIGHT-GUM boji. Kendrick navodi kako miješanjem crvene i plave boje dobivamo zelenu, što zapravo znači da zajedničkim snagama možemo nadahnuti, ohrabriti i potaknuti rast. Atraktivna maslinastozelena, u kombinaciji s naglašenim graviranim natpisom RED i BLUE na stražnjem dijelu pete, simbolizira Kendrickovu poruku za neovisnost i neutralnost. Retro potplat zanimljiv je kontrast gornjem zelenom dijelu i brandiranom gornjištu.

Govoreći o suradnji s Reebokom, Kendrick Lamar ističe da prilikom svake nove suradnje s globalnim sportskim brandom želi kreirati jedinstven proizvod koji prenosi određenu poruku. U Kendrickovom rodnom gradu, Comptonu (Kalifornija), često znaju metaforički reći kako miješanjem crvene i plave boje nastaje zelena. Vrlo znakovito, jer se zelena boja ondje poistovjećuje s monetarnom politikom. Lamar želi da novi Reebok Classic Leather Lux model ima novi smisao i značenje te da predstavlja rast zajednice u cijelosti. „Ukoliko radimo i napredujemo zajedno, možemo razbiti sve barijere te u konačnici rezultat ne može izostati“- navodi Lamar. Kendrick Lamar poznat je po svojoj autentičnosti i originalnosti, što se odlično poklapa sa suštinom Classic Leather siluete.

Model je dostupan od 25. studenog samo u Not Ordinary Sneaker Storeu u Zagrebu, Ul. Ivana Tkalčića 4, Zagreb, po cijeni od 1.099,00 kuna.

I kako kaže Lamar, “I’m mad, but I’m not stressed”, možda je to zbog odabira udobnih tenisica:)

A.M.

Midas Widget

Ostavite komentar