Novi modni salon Studio Marcela predstavlja frizure za božićnu zabavu

marcella

U sklopu Importanne Gallerije otvoren je novi modni salon Studio Marcela u kojem su predstavljeni vodeći trendovi za kosu, kao i frizure za nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane. Poznate manekenke Vedrana Linardić, Nikolina Miletić Minovska i Petra Frković prezentirale novitete u stylingu kose pod vodstvom Jadranke Pezo i tima stilista Studija Marcela.

Otvorenje novog dizajnerski uređenog modnog salona okupilo je i poznata ženska lica s hrvatske scene – manekenke Ivanu Mišuru, Vedranu Linardić i Ivanu Ergić, pjevačicu Lidiju Bačić te glumice Eciju Ojdanić, Sanju Vejnović, Anu Vilenicu, Barbaru Nolu, Kristinu Krepelu, Anu Begić te nekadašnje missice Nataliju Pricu Oreški, Ninu Slamić Gudeljević i Antoniju Gogić Bračulj.

Inovativnim, čarobnim i maštovitim rješenjima na uzbudljiv način unijele su ljepotu i sklad u prekrasno uređen prostor Studija Marcela, djelo Style Life Concepta, novog imena u svijetu dizajniranja i osmišljavanja interijera. Time su na kreativan način predstavljeni jedinstveni trendovi za dužu i kraću kosu, prilagođene svakoj ženskoj osobnosti, kao i svim prigodama u ovom predblagdanskom vremenu.

U želji da uvijek budu u korak s aktualnim trendovima i tehnikama njege kose, stilisti Studija Marcela redovito pohađaju edukacijeu Hrvatskoj i inozemstvu, kako bi baš svaki posjet salon bio jedinstveno iskustvo.

Novootvoreni salon Studio Marcela nalazi se u prostoru Importanne Gallerije, na Iblerovom trgu, na etaži -1. Više o cjelokupnoj ponudi Importane Gallerije saznajte na importannegalleria.hr.

Midas

Ostavite komentar