Novi FERRAGAMO za spontane i nesputane muškarce!

Salvatore Ferragamo lansira novi FERRAGAMO miris za njega predstavljajući samouvjerenog i hrabrog modernog muškarca koji kroz život putuje sa strašću i neizbježnom profinjenošću.

Uzdižući bezvremenske kodove modne kuće oštrim suvremenim zaokretom, ovaj spoj zamišljen je za slobodnog mislioca koji slijedi svoj instinkt i pravila istovremeno prihvaćajući svaki novi izazov bez oklijevanja.

Njegov nemirni duh vodi ga da promatra stvari iz različitih kuteva, s nezaustavljivom kreativnošću i bezgraničnom znatiželjom. Kako živi u stalnom kretanju kroz dinamične veze i emocionalna iskustva, postajući svjestan tko želi biti, uvijek ostavlja trajan utjecaj kamo god krene. Ferragamo miris je krajnji izraz – sama suština – snage i osjećaja, koji odjekuje bogatim slijedom kontrastnih, ali skladnih elemenata između nježne muževnosti i nesputanog stava.

MIRIS

Ferragamo je fougère citrusno-drvenasti miris koji je kreirao Antoine Maisondieu, isprepličući svježe i boisè note kako bi proslavile talijanske korijene branda i njegovu tradiciju izrade. Blistava eksplozija mediteranskog citrusa s živahnim bergamotom i limunom otvara put neočekivanom srcu spajajući cvjetne note ljubičice i absolute lišća ljubičice, sa snagom jedinstvene Ferragamove kožne note u kompoziciji koja zazivazanatsku baštinu S. Ferragama. Tople note mošusa i vetivera podižu senzualnu dimenziju ove olfaktorne kompozicije.

Rafinirana staklena bočica koristi ikonske motive S. Ferragama s modernim pristupom. Oblik bočice podsjeća na urbani neboder koji poziva na otkrivanje njegovih detalja iz različitih perspektiva. Okomita tamnoplava traka pojačava izduženu siluetu, a istovremeno postavlja logotipod dna prema vrhu. Na dnu bočice pojavljuje se još jedan od ključnih motiva modne kuće: to je potpis Gancini kopčeu metalu srebra, koja se koristi ne samo kao ukrasni element već kao i metafora za brojne aspekte koji predstavljaju Ferragamo muškarca – tradicija i inovacija,konkretnost i kreativnost, snaga i osjećajnost.

Kreativni direktor je Paul Andrew, a mladi glumac Hero Fiennes Tiffin zvijezda je kampanje za novi muški miris FERRAGAMO.

edt 30ml          345,10kn
edt 50ml          465,10kn
edt 100ml        645,00kn

 

Midas Widget

< Prijašnji članak
Nemoj izgovarati njegovo ime!
Sljedeći članak >
Hit torbice sezone by ELFS!

Ostavite komentar