Nove NIVEA kreme za ruke savršena kombinacija sastojaka za pouzdanu njegu ruku!

14. rujna 2017. – Svaka žena želi njegovane i mekane ruke. Često životni stil ne ostavlja puno vremena koje bismo posvetili njezi ruku, no one zaslužuju posebnu njegu i pažnju. Koža na rukama razlikuje se od kože na drugim dijelovima tijela – ona na dlanovima je deblja i nema dlaka kako bi se nesmetano mogli obavljati dnevni zadaci, a koža na poleđini dlanova tanja je od kože na licu. Zato su nove NIVEA kreme za ruke s njegujućim i hidratizirajućim sastojcima idealni saveznici vašim rukama:

  • NIVEA Protective Care krema za ruke s pčelinjim voskom koži pruža intenzivnu njegu i zaštitu,
  • NIVEA Refreshing Care krema za ruke s ekstraktom aloe vere i uljem jojobe osvježava kožu i pruža joj intenzivnu hidrataciju,
  • NIVEA Complete Care krema za ruke s pasjim trnom i vitaminom E njeguje kožu i nokte.

Elegantna i praktična pakiranja novih NIVEA krema za ruke idealna su za svaku torbicu i to po prihvatljivoj cijeni!

Pčelinji vosak – prirodni vosak koji izlučuju pčele i koriste ga u izgradnji saća. Poznat je po snažnim antibakterijskim svojstvima, zaštiti od isušivanja i visoke otpornosti na štetne utjecaje iz okoline. Najčešće je žute boje i blagog mirisa koji podsjeća na med. Kao sastojak NIVEA Protective Care kreme za ruke pruža koži pouzdanu zaštitu i intenzivnu njegu.

Aloe vera i ulje jojobe – ekstrakt dobiven iz lišća aloe vere bogat je vitaminima, mineralnim solima, aminokiselinama i enzimima. Ima gotovo potpuno identičnu pH-vrijednost kao ljudska koža i zbog toga ima tako snažno ljekovito djelovanje – intenzivno hidratizira i potiče obnavljanje stanica. Ulje jojobe također je bogato  vitaminima i mineralima te sadrži prirodna hidratacijska svojstva. Brzo se upija u kožu i ne masti ju. Kombinacija ova dva sastojka u NIVEA Refreshing Care kremi za ruke pruža koži intenzivnu hidrataciju i njeguje nokte bez masnog osjećaja na koži.

Pasji trn i vitamin E – plodovi zimzelenog trnovitog grma narančasto-crvene su boje, bogati su vitaminima A, C i E, imaju snažno antioksidativno i protuupalno svojstvo te potiču regeneraciju stanica. Njegujući vitamin E poznati je antioksidans koji štiti stanice od prijevremenog starenja i oštećenja, koži pruža intenzivnu hidrataciju, pomaže krhkim i lomljivim noktima da postanu čvrsti i sjajni te smanjuje pojavu zanoktica. Ova kombinacija sastojaka nalazi se u njegujućoj formuli NIVEA Complete Care kreme za ruke koja pruža koži i noktima dubinsku hidratizaciju i zaštitu.

Koji bi bio vaš odabir?

NIVEA Protective Care krema za ruke s pčelinjim voskom koži pruža intenzivnu njegu i zaštitu. Nježna i brzoupijajuća formula njeguje kožu, ojačava njezinu zaštitnu barijeru i štiti ju od negativnih učinaka iz okoliša. Idealna za sve tipove kože. MPC (75 ml): 11,15 kn.

NIVEA Refreshing Care krema za ruke s ekstraktom aloe vere i uljem jojobe osvježava kožu i pruža joj intenzivnu hidrataciju. Brzoupijajuća formula čini kožu mekanom, a istovremeno njeguje i nokte. Krema ne ostavlja masne tragove i idealna je za sve tipove kože. MPC (75 ml): 11,15 kn.

NIVEA Complete Care krema za ruke s pasjim trnom i vitaminom E njeguje kožu i nokte. Njegujuća formula pruža zaštitu i dubinski hidratizira kožu i nokte. Krema ne ostavlja masne tragove i idealna je za sve tipove kože. MPC (75 ml): 11,15 kn.

Midas Widget

Ostavite komentar