Nova Zaks kolekcija minimalističkog nakita

Nalazimo se u vremenu eksplozije raznih trendova koji se mijenjaju brže no ikad. U tom užurbanom vrtlogu modnih kombinacija, boja i uzoraka, nakit još uvijek ima ulogu najupečatljivijeg modnog dodatka.

 

View this post on Instagram

 

Dragoj osobi poklonite nakit koji će biti vječni podsjetnik na vašu bliskost 🙂 #zaks #zazelizauvijek #poklon #nakit #jewelry #anđelčić

A post shared by ZAKS (@zaks_zlatarnice) on

U novoj kolekciji Zaks vraća iskonsku ljepotu u prvi plan te dokazuje da je potreban samo jedan pravi komad nakita kako biste zablistali. Uz pomoć pomno biranih, sjajnih komada nakita, povežite se sa snagom prirode koja leži u svakoj ženi i pokažite svoju iskonsku ljepotu.

Kao glavna inspiracija za novu kolekciju Zaks nakita, poslužili su spiralni, okrugli i drugi geometrijski oblici. Zavodljive naušnice, elegantne ogrlice, minimalističke narukvice i glamurozno prstenje, samo su dio nove Zaks kolekcije.

 

View this post on Instagram

 

Iskonska ljepota Zaks nakita nosi se ovog proljeća. #ZAKS #ZazeliZauvijek #nakit #proljece #narukvica #zlato

A post shared by ZAKS (@zaks_zlatarnice) on

Boje zastupljene u novoj kolekciji, poput smaragdno zelene, kraljevsko plave i rubin crvene, odraz su proljeća, a suvremeni dizajn spaja minimalističke linije i diskretni sjaj plemenitog metala koji dolazi u tri verzije – žutoj, bijeloj i ružičastoj.

3100 kn, 3500 kn kn, 5900 kn

Odvažite se biti Zaks žena i odaberite nakit koji će istaknuti vašu iskonsku ljepotu. Za više informacija o ponudi brenda Zaks i aktualnim pogodnostima posjetite www.zaks.hr.

 

Ostavite komentar