Nova Yamamay kolekcija ruši stereotipe! Namijenjena je svim ženama bez obzira na oblik tijela i godine!

Agata top- 229,00, Agata donji dio – 119,00kn, Liquirizia top- 229,00kn, brazilian donji dio -119,00kn, Lavinia top- 229,00kn, Orchide donji dio-119,00kn,

S novom kampanjom “Everybody” za jesen 2019., Yamamay nastavlja svoju prošlogodišnju misiju rušenja stereotipa o ženskoj ljepoti, naglašavajući da ona dolazi iznutra i da ju svaka žena izražava na jedinstven i drugačiji način.

Agata-379,00kn, Liquirizia -299,00kn, Orchidea -299,00kn

Nova ekskluzivna kolekcija namijenjena je svim ženama bez obzira na oblik tijela i godine. Klasični komadi ili oni provokativniji s čipkom i detaljima dati će osjećaj samopouzdanja svim ženama. Nije važno kako izgledate, već kako se osjećate – poruka je nove Yamamay kampanje koja kroz ples prikazuje različitosti i ljepote ženskog tijela.

Althea grudnjak -199,00kn, Althea donji dio-79,00kn

Ovosezonsku kampanju utjelovile su četiri uspješne plesačice iz različitih dijelova svijeta, različite dobi i građe uz predvodnicu kampanje Georginu Rodriguez.

 

Predstavnice Everybody kolekcije zajedno su predstavile koreografiju inspiriranu 90-tima u suvremenim i zavodljivim Yamamay komadima donjeg rublja.

Umjetnice različitih figura  zajedno podupiru stav da je različitost predivna, te da trebamo voljeti sebe i živjeti zdrav život bez ideala ljepote koje želimo dostići uz ideju da je samopoštovanje, čak i kad ne zadovoljavamo društvene standarde lijepe figure, najvažnije.

Midas Widget

Ostavite komentar