Nova razina zavođenja uz Giorgio Armani CODE

Giorgio Armani brand predstavlja treću epizodu svoje CODE sage: CODE COLONIA, novi muški miris za muškarce.

Nakon prošlogodišnjeg noviteta, muževnog mirisa Code Profumo koji nas je uvukao u  uzbudljivu igru zavođenja između muškarca i žene, Code Colonia reinterpretira što se dogodilo jutro poslije zabave.

Code Colonia odiše elegancijom muškarca koji zna kako svoju odjeću nositi diskretno i s opuštenom ležernošću, koja mu daje određenu čar i moć zavođenja.

Šarmantan, snažan, neodoljiv i sa savršenim osjećajem za stil. CODE.

Armani Code Colonia pripada istoj liniji kao Armani Code i Armani Code Profumo, a kreirao ga je Antoine Maisondieu (Givaudan).

Kompozicija mirisa ARMANI CODE COLONIA vrlo je jednostavna i prepoznatljiva, no profinjenija od kolonjske vode. Riječ je o diskretnom mirisu koji odiše opuštenošću i ležernošću. Nije provokativan, već ostavlja bez daha ljepotom probranih sastojaka i iznimnom elegancijom. Senzualan je i privlačan te odmah budi emocije.

Radi se o neodoljivoj kombinaciji citrusnih nota (bergamot, mandarina, ružičasti papar) i aromatičnih srednjih nota muškatne kadulje koje se prožimaju s cvjetnim notama u savršeni spoj s narančinim cvijetom. Bazne note imaju prepoznatljivu puderastu kvalitetu mirisa fougère koju daju drvenaste note, jantar, zrna tonke i sunčanica.

Zaštitno lice mirisa je holivudski glumac Chris Pine (film Wonder Woman) koji savršeno utjelovljuje osjećaj trenutačne privlačnosti: „Smatram da je elegantan muškarac onaj kojeg krasi diskretan i profinjen stil odijevanja te koji sve kombinacije nosi potpuno opušteno.“

Vrlo prepoznatljivu bočicu odlikuju iste elegantne i stilski savršene linije kao i Armanijeve kreacije za muškarce. Drugačija je jedino boja: bočica mirisa ARMANI CODE COLONIA obavijena je svježom i zavodljivom plavom bojom. Na sjajni je čep ugraviran monogram GA. Odmah ispod čepa nalazi se široka, crna vrpca koja podsjeća na legendarni pojas Armanijeva odijela, simbola elegancije.

AC COLONIA EDT V 50 ML – 480 hrk

AC COLONIA EDT V 75 ML – 575 hrk

AC COLONIA EDT V 125 ML – 781 hrk

Giorgio Armani nije zaboravio ljepšu polovicu pa predstavlja CODE CASHMERE, novi dodatak liniji mirisa koju je započeo Armani Code, nakon kojeg je 2015. uslijedio Code Satin.

Ova su tri mirisa zamišljena kao tri stilske kompozicije koje, svaka na svoj način, interpretiraju blistavu esenciju narančinog cvijeta.

Zajedno sa suptilnim nijansama gurmanskih i cvjetno-orijentalnih nota, tvori upečatljiv mirisni trag koji šapuće neponovljive priče o zavođenju.

Armani Code 2006. postaje jedan od nezaobilaznih simbola zavođenja, a danas je legendarni dio dress codea koji igru zavođenja dovodi do sasvim novih razina. Armani Code istražuje i otkriva sve aspekte ženskog karaktera: svakoj ženi odgovara drugačiji miris, vrsta tkanine, boje i odjevna kombinacija. Giorgio Armani je kroz Armani Code dizajnirao ‘mirisnu odjeću’ za žene: ručno izrađenu, profinjenu i elegantnu.

Armani Code Cashmere donosi bogatu paletu kontrasta. Mirisni trag nepogrešivo otkriva blistavu notu narančinog cvijeta, naglašenu jasminom s ambacom. Iznimno je senzualan i jednostavno nezaboravan te se s notama sunčanice i irisa isprepliće u jedinstveni akord. Intenzivno je ljubičaste boje protkane svjetlucavom ružičastom i odiše zagonetnošću, baš poput animalnih akorda kože, antilopa i tamjanovca s primjesama cvjetnih nota.

Armani Code Cashmere najintenzivniji je miris iz kolekcije Armani Code. Riječ je o ljubavnoj priči o povjerenju i ugodi koju su zajednički ispričali Dominique Ropioni Carlos Benaïm (IFF), prožetoj toplim akordom bademovog mlijeka, za istinski mirisni užitak.

Inspirirana upečatljivom notom narančinog cvijeta, linija Armani Code utjelovljuje suptilnu igru zavođenja, ples svjetlosti i sjene. Različiti, a prožeti istim prepoznatljivim stilom, mirisi kao da se pretapaju jedan u drugi. Takva je i Giorgio Armani žena – svestrana, elegantna i jedinstvena, žena koja se snalazi u svakoj situaciji, a miris odabire u skladu sa svojim osobnim stilom odijevanja.

Da se posjetimo:)

Armani Code

Kombinacija narančinog cvijeta prožetog notama meda, jasmina sambaca i dragocjenih vrsta drva koju su osmislili tvorci parfema Dominique Ropion, Carlos Benaïm i Olivier Polge otkriva smirenu i samouvjerenu ženu. Ona je odvažna te zrači životnom radošću i prirodnom senzualnošću. Njezinu figuru obavija haljina u omiljenoj Armanijevoj boji – plavoj. Njezina je privlačnost i karizmatična osobnost fascinantna: to je jednostavno ona. Njezin je miris profinjen i pomno odabran baš kao i haljina: esencija đumbira dodaje akordu narančinog cvijeta i sorbetu od kruške pikantnu notu, obavijenu toplom sandalovinom.

Armani Code Satin

Ovaj je miris poput suptilnog dodira…poput intenzivno crvene tkanine koja prati svaki pokret tijela. Presijava se i blista kao noćna svjetlost. Kako bi ovu čaroliju pretočio u miris, Dominique Ropion je naglasio blistavost narančinog cvijeta uz pomoć esencije nerolija i apsoluta jasmina sambaca. Armani Code Satin mirisna je priča o večernjoj proslavi, o veselom okupljanju starih prijatelja. Ona se odijeva u skladu s dobrim raspoloženjem i zavodi uz zarazan smijeh. Noć postaje sve intenzivnija: igri se pridružuje pačuli, a esencija burbon vanilije i apsolut kakaa postaju sve opojniji i jači, baš kao i želja da zabava potraje zauvijek.

ACF EDP CASHMERE 30 ML OS NEW OS Parfemskavoda u spreju 30 ml                 396kn

ACF EDP CASHMERE V50 ML NEW CAT Parfemska voda u spreju 50 ml                 562kn

ACF EDP CASHMERE V75 ML NEW CAT Parfemska voda u spreju 75 ml                 714kn

Midas

Ostavite komentar