Nova pjesma Sandija Cenova: ‘Dođe mi’!

Više od 25 godina uspješne glazbene karijere, Sandi Cenov odlučio je zamijeniti svakodnevnim poslom, automehaničara.

Svi Sandijevi fanovi neće ostati razočarani, jer ne odustaje od glazbe, već je spojio svoje dvije velike ljubavi, glazbu, te automobile i motocikle. Ipak, nije riječ o stalnom poslu, a alata se prihvatio za potrebe snimanja video spota za novu pjesmuDođe mi‘.

Istovremeno je to i svojevrsna posveta njegovom velikom hitu ‘U tvojim mislima’ koji je snimio prije dvadeset i pet godina, a gdje se u spotu, također pojavio u ulozi automehaničara. Mnogi se sjećaju scene, kada se iz automehaničara pretvara u zavodnika na motoru, a taj glas prati ga i danas.

 

View this post on Instagram

 

Nova pjesma je vani!! Juhuhuhuhu!! “Dodje mi” se upise na yt, i ja sretan… 🤪 #sandicenov #dodjemi

A post shared by Sandi Cenov (@sandicenov) on

Autor nekih od najljepših ljubavnih stihova na sceni, na sve se ipak smije i uživa u novoj pjesmi, koja je nešto drugačija od njegovog uobičajenog glazbenog opusa. ‘Nakon dugo vremena snimio sam brzu pjesmu jer sam osjetio da želim ljude rasplesati i širiti optimizam u ove tmurne dane. Zimi se obično stvaraju balade, ali sam baš suprotno smatrao da je uvijek pravo vrijeme za veselu i dobru pjesmu, koja podiže raspoloženje. Pustite stoga ‘Dođe mi’ i zaboravite brige i probleme!’, ističe Sandi.

Kako je pjesma brza i energična, Sandi je u spotu prikazao i zavidno plesačko umijeće, a još jednom se potvrdilo ‘što stariji, to bolji’, u ovom slučaju privlačniji.

Atraktivan video u režiji Josipa Šomođija, Denisa Miloša i Luke Matkovića posebnim su učinili su luksuzni brzi automobili.

 

View this post on Instagram

 

#sandicenov #dodjemi

A post shared by Sandi Cenov (@sandicenov) on

Autor glazbe: Rubikon Sound Factory
Autor teksta: Rubikon Sound Factory
Autor aranžmana: Rubikon Sound Factory
Video: Režija: Josip Šomođi, Denis Miloš (party) Luka Matković (meh.radiona)
Foto: DM Studio

 

View this post on Instagram

 

Napokooon! Nova pjesma, kao i spot – za koji dan…. 😃😃 #sandicenov #dodjemi

A post shared by Sandi Cenov (@sandicenov) on

Midas Widget

Ostavite komentar