Nova pjesma i videospot Jelene Rozge

Nova pjesma Jelene Rozge „Moje proljeće“, donosi emociju koja nikog nije ostavila ravnodušnim. Emotivan tekst i glazba koji dopiru do srca svih žena, potpisuje Emina Jahović, a interpretacija Jelene Rozge će postaviti novi standard kada su balade u pitanju.

Spot prikazuje kako je ova pjesma utjecala na Jelenu. U ekranizaciji „Mog proljeća“ preplavljena je emocijama i tako vjerno prenosi vlastite osjećaje sirovih i čistih emocija.

„Ova pjesma za mene nosi posebnu emociju, a vidim i za sve ljude oko mene. Rijetke su pjesme koje dok pjevate stvaraju onaj osjećaj u trbuhu kao da pjesma poseduje vas, jer je jaka, jer se svatko može pronaći, jer nosi onu emociju koja je sirova i čista. Teško mi ju je bilo otpjevati, a ujedno nikad lakše jer je osjećam svojom i jer je poput krvi protekla kroz mene.“  – izjavila je Jelena.

Ove Jelenine riječi jasno možemo osjetiti slušajući pjesmu, a prvo i premijerno izvođenje pjesme uživo, publika može pratiti večeras u Štark Areni, na glazbenoj manifestaciji pod nazivom  „Music Academy Awards“ u Beogradu.

A.M.

Midas Widget

Ostavite komentar