Nova kolekcija Reserved YFL inspirirana je sportom i supkulturama

res2Nadahnuta sportom, supkulturama, glazbom i pop kulturom, nova kolekcija Reserved YFL proljeće/ljeto 2016. djevojkama i mladićima donosi vesele stilove koji isijavaju emocijama i bojama. Linija Reserved YFL namijenjena je mladim ljudima koji prate posljednje trendove ulične mode i koji žele biti drugačiji. Odjeća je dizajnirana kako bi iznenadila, ali i oduševila svojim originalnim idejama i mješavinom modnih trendova. Različiti sportski elementi čine ovu kolekciju izuzetno udobnom što će itekako znati cijeniti svatko tko želi kombinirati modu i udobnost.

Sport i elementi automobilskih utrka poslužili su kao glavna inspiracija koja prožima mušku kolekciju Reserved YFL proljeće/ljeto 2016. Upadljivi natpisi, neuobičajeni krojevi, hrabre ideje i automobilistički motivi poput trkaćih traka i brojeva oduševit će svakog tko se susretne s ovom kolekcijom. Veste, majice i trenirke muške linije YFL ne predstavlja samo odjeću za svaki dan već mogu poslužiti i kao romantični i stilski komadi idealni za večernje izlaske.

resŽenska linija YFL proljeće/ljeto 2016. donosi nonšalantni retro stil, a osebujni printevi, zemljani tonovi te oker, tople crvene i tirkizne boje ovoj kolekciji pružaju poseban „old school“ izgled. Glavni krojevi ove kolekcije izuzetno su djevojački, a korišteni su prirodni materijali poput pamuka, trapera i antilop kože različitih debljina i tekstura, kako bi se dobila zanimljiva raznovrsnost odjevnih komada. Ova kolekcija donosi topao i jednostavan stil koji se izdvaja kao suprotnost hladnom modnom modernizmu koji je bio popularan u prošlim sezonama. Ženska linija Reserved YFL proljeće/ljeto 2016. donosi mješavinu 1960-ih godina, rock and rolla i dodir grungea te je idealna za slobodne, otkačene i prirodne djevojke.

res3

 

Midas Widget

Ostavite komentar