Nova kolekcija Argentum nakita prepuna je vedrih boja

Osim što se budi priroda u proljeće, bude se i modne kombinacije koje postaju ležernije, vedrije i inspirativne. Na ulicama se može vidjeti miks novih i starih trendova te mnoštvo boja, a jedino pravilo kojeg se trebate pridržavati kada je moda u pitanju, jest da pravila nema.

 

View this post on Instagram

 

Lollypop je prava riječ za ova dva kolorita – naravno odabrali smo oba! #Argentum

A post shared by ARGENTUM (@argentum_srebrnarnice) on

Istinske zaljubljenice u nakit to i te kako dobro znaju te u novoj sezoni biraju modne dodatke koji će se savršeno uklopiti u svakodnevnu igru vedrih boja, modernog dizajna i pozitivnih emocija. Proljetnu kolekciju Argentuma čini neodoljiv nakit koji se s lakoćom može uklopiti u sve modne stilove, od minimalizma do upečatljivih krojeva inspiriranih šezdesetim godinama.

 

View this post on Instagram

 

Energična žuta razveseli i najtmurniji dan! #Argentum #silver #jewelry

A post shared by ARGENTUM (@argentum_srebrnarnice) on

U novoj kolekciji naglasak je na kompletima nakita koji su i kada je odjeća u pitanju trenutno vrlo popularni. Efektni masivni cirkoni krase prstenje, ogrlice i naušnice, a osim u kompletu, mogu se nositi i pojedinačno. Paleta boja je vrlo raznolika, a kreće se od žute, narančaste i  ružičaste do zelene i plave boje. Potražite novu kolekciju nakita u Argentumu, odaberite svog favorita među proljetnim modnim glasnicima i istaknite se s najljepšim šarenim cirkonima.

 

View this post on Instagram

 

Imaš li i ti svoju nijansu zelene? #Argentum #silver #jewelry

A post shared by ARGENTUM (@argentum_srebrnarnice) on

Za više informacija o Argentum kolekcijama i aktualnim pogodnostima posjetite www.argentum.hr.

Midas Widget

Ostavite komentar