NOVA HIT METODA VJEŽBANJA – JASMINE STYLE spaja kondicijske vježbe i plesne pokrete

Zagreb, 22. studenog – Poznata hrvatska kolumnistica i stand-up komičarka Andrea Andrassy odabrala je ekskluzivnu i inovativnu metodu tjelovježbe kojom svoju idealnu formu održavaju Madonna, Shakira, Gwyneth Paltrow i brojne druge svjetske zvijezde.

aa

Andrea održava svoju ljetnu bikini figuru uz stručno vodstvo osobne trenerice Jasmine Scekic Luksic –idejne začetnice ovog inovativnog i inteligentnog pristupa oblikovanju tijela nazvanog Jasmine Style.

Jasmina je fitness trenerica s bogatim iskustvom i impresivnom edukacijom. Nakon stečene diplome višeg trenera kondicijske pripreme sportaša na zagrebačkom Kineziološkom fakultetu i niza završenih visoko cijenjenih Master classova, želja za napredovanjem i usavršavanjem odvela ju je sve do New Yorka.Upravo tamo učila je i trenirala rame uz rame sa celebrity trenericom Tracy Anderson čija lista klijentica uključuje imena poput Madonne, Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow i Shakire.

Jasmine Style je jedinstvena metoda nastala kao kombinacija Jasmininog ukupnog bogatog znanja i iskustva. Naglasak tehnike je na zabavnom pristupu uz kombinaciju kondicijskih vježbi i plesnih pokreta.Treninzi su visoko kreativni i funkcionalni, pažljivo odmjerenih pokreta i opterećenja koji isključuju mogućnost disbalansa i ozljeda. Glavni cilj treninga je inteligentnim pokretima poboljšati i unaprijediti čovjekovo zdravlje i izgled, a klijentu omogućuje transformaciju u najbolju verziju sebe na moderan i siguran način.

„Tko god me imalo poznaje zna da vježbanje nije na top listi stvari koje uživam raditi u svoje slobodno vrijeme. Srećom, odlučila sam isprobati ovu tehniku i zaljubila sam se istog trena jer u svakom trenutku osjetim da mi rade svi mišići, a još je i zabavno. Jako mi se sviđa kako je Jasmina spojila ples i vježbu jer u većini slučajeva uopće nemam osjećaj da je riječ o intenzivnom treningu – to shvatim tek poslije kad osjetim sve mišiće u tijelu. Efekte vidim već sad – držim se uspravnije, noge su mi čvršće, a i puno sam fleksibilnija jer Jasmina stavlja naglasak i na vježbe istezanja. Vježbamo tek kratko vrijeme, a rezultat je već tu – do ljeta sam J.Lo” , izjavila je Andrea Andrassy.

„Jasmine Style definicija je inteligentnih pokreta koji predstavljaju naprednu i modernu tehniku tjelovježbe, a daju maksimalne rezultate za vaše tijelo. Kod Jasmine Style metode ne postoji kontinuirano ponavljanje istih setova vježbi zbog čega ne dolazi do navike mišića i tijela. Jedan od ciljeva je aktivirati i sve one mišiće koji se najčešće zanemaruju, a što rezultira boljim balansom i bržim ostvarenjem željenog cilja“, rekla je Jasmina Scekic Luksic.

Midas

Ostavite komentar