Nova Ghetaldus optika u centru Osijeka privukla brojna poznata lica

otvorenje

Ghetaldus optika otvorila je vrata svoje nove poslovnice, ovoga puta u samom središtu Osijeka. Na otvorenju ekskluzivno uređene poslovnice na dva kata, na osječkom Trgu Slobode 2, okupila su se brojna poznata imena i obožavatelji sunčanih i dioptrijskih naočala koje se od sada mogu pronaći u novoj poslovnici. Popularne modele poznatih svjetskih brendova došli su isprobati zaštitno lice Ghetaldusa – Nina Badrić, glumiceJudita Franković, Sementa Rajhard, Sandra Lončarić,dizajneri popularnog modnog brenda eNVy roomVjeko Franetović i Nikica Ivančević, te brojna druga imena društvenog života Osijeka.

semenza

Na više od 170 kvadratnih metara moderno uređenog prostora u sklopu optičko oftalmološkog centraGhetaldus,u kojem će uskoro biti otvorena i poliklinika, smještena je najsuvremenija oprema za naocaleispitivanje vida te laboratorij za izradu naočala. Unutar poslovnice nalazi se prostrani prodajni dio u prizemnom dijelu, dok su na galeriji smješteni specijalizirani prostori oftalmologa te liječnička ordinacija. Svima koji žele brzo, efikasno i precizno izvršiti kontrolu dioptrije, svaki dan na raspolaganju su najsuvremeni instrumenti i profesionalno osoblje. Za one koji naočale više koriste kao modni dodatak i ne mogu zamisliti modne kombinacije bez sunčanih naočala, nova Ghetaldus poslovnica nudi bogatu ponudu najnovijih kolekcija poznatih svjetskih brendova. I najzahtijevnije će zadovoljiti široka paleta modela i brendova kao što su: Dior, Gucci, Marc by Marc Jacobs, Tom Ford, Ray Ban, Max Mara, Hugo Boss, Carrera, Tommy Hilfiger, Diesel, te mnogi drugi.

Za uređenje prostora i dizajn nove Ghetaldus optike pobrinula se arhitektica Maša Foretić Doležal koja je veliku pažnju posvetila individualnom pristupu klijentima, a inspiraciju je pronašla u idiličnom slavonskom ambijentu. Poslovnica se nalazi u samom središtu Osijeka, u Slavoniji koja je bogata zelenilom, šumama hrasta, te bojama sunca i neba – od tople žute i narančaste do zagasite bakrene boje. Sve se te nijanse nalaze u ovom prostoru i objedinjuju interijer u jednu cijelinu toplog i ugodnog ambijenta koji privlači znatiželjnog kupca da istražuje i proučava izložene artikle ali i sam interijerza koji je korišten namještaj izrađen u hrvatskim obrtiničkim radionicama.

prostor

Midas

Ostavite komentar