Nogometno ludilo može početi, naravno uz Havaianas

Svi oni za koje postoji samo sezona nogometa, biti će oduševljeni novim Havaianasicama:)

149,00 kn

149,00 kn

Brazil je mjesto gdje je nogomet poput religije i svako dijete u Brazilu sanja da će postati legenda i postići gol u finalu.

Ove godine, Havaianas oživljava ove snove i uspomene svim vjernim navijačima. Pokažite svoje nogometne vještine u novim Havaianasicama i podržite svoj tim do finala!

149,00 kn

149,00 kn

1998. godine, brand Havaianas, za sreću i u znak potpore nacionalnoj reprezentaciji na Svjetskom nogometnom prvenstvu, plasirao je na tržište novi model s malom brazilskom zastavom na remenčiću.

Model je ubrzo postao iznimno tražen i izvan Brazila, a Brazilcima znak ponosa. Evolucija ovog modela nastavlja se još od tih dana.

Upravo je posljednjom kolekcijom, Havaianas Brasil Layers, obilježena 20. godišnjica kultnog modela Havaianasica s brazilskom zastavom, te je Havaianas je odlučio lansirati nekoliko novih modela jednog od najprepoznatljivijeg proizvoda.

Havaianas Brasil Layers verzija je muškog modela s metalnom zastavicom i potplatom izrađenom od troslojne gume u bojama brazilske zastave. Havaianas Slim Brasil Logo, ženska je verzija slavnog modela u brazilskom stilu i sa zastavicom na tanjem remenčiću.

Modeli su dostupni na www.havaianas.com

A.M.

Midas Widget

< Prijašnji članak
Što nas ne ubije

Ostavite komentar