NIVEA predstavlja prvi Beauty elixir deo milk

Zagreb, 19. kolovoz 2019. – Standardi ljepote danas su viši nego ikad. Kako bi se osjećale lijepo i ženstveno, žene puno vremena posvećuju njezi svoga tijela i jednostavno ne prihvaćaju da ijedan dio njih bude zanemaren. Dio svakodnevnog rituala ljepote za žene je i uklanjanje dlačica ispod pazuha. Problem s kojim se poistovjećuju žene diljem svijeta su iritacije tog osjetljivog dijela kože koje je nakon depilacije suho i grubo te zahtijeva dodatnu njegu.

Osjećati se lijepom, znači osjećati se samouvjerenije, slobodnije i ugodnije u vlastitoj koži. NIVEA je tu spoznaju ozbiljno shvatila te je kreirala savršeni dodatak ženskoj rutini uljepšavanja koji dolazi u obliku NIVEA Beauty Elixir deo milk dezodoransa. Kako bi  pomogli ženama da žive nesputano i ponosno dignu ruke u zrak, NIVEA stručnjaci otkrili su moćna svojstva mlijeka te odabrali njegove najčinkovitije sastojke poput minerala (kalcija), laktata, vitamina C, E i B5, triglicerida laktoze te esencijalnih aminokiseline. Spojili ih u prvi beauty dezodorans i postavili nove granice ženske ljepote!

Revolucionarna formula NIVEA Beauty Elixir deo milk dezodoransa združila je blagodati mlijeka i zaštitnu moć dezodoransa te čini kožu lijepom i njegovanom uz 48-satnu zaštitu protiv znojenja i neugodnih mirisa.

Otkrijte svoju novu zonu ženstvenosti uz NIVEA Beauty Elixir deo milk dezodoranse stvorenih kako bi nježnijem spolu pomogli da se osjećaju samopouzdano i slobodno u svakom trenutku. Lagana i brzo upijajuća formula s mliječnom esencijom ne sadrži etilni alkohol i idealna je za osjetljivu kožu, čak i nakon brijanja. Isprobajte NIVEA Beauty Elixir deo milk Sensitive, Dry i Fresh sprejeve i roll-one i uživajte u ugodnom osjećaju svilenkasto meke kože te očaravajućim cvjetnim mirisima dopunjenim voćnom svježinom i kremastim notama.

Nježna formula NIVEA Beauty Elixir deo milk Sensitive spreja i roll-ona ne sadrži etilni alkohol i posebno je namijenjen osjetljivoj koži. Osjetite svilenkastu mekoću uz očaravajući cvjetni miris dopunjen kremastim aromama i voćnom svježinom.

 • Sadrži dragocjenu mliječnu esenciju obogaćenu vitaminima i mineralima.
 • Hidratizira kožu i vraća joj prirodnu ljepotu.
 • Umiruje iritacije kože.
 • Pogodan za korištenje odmah nakon brijanja.

NIVEA Beauty Elixir deo milk Fresh sprej i roll-on prvi je dezodorans s dragocjenom mliječnom esencijom koji hidratizira kožu i vraća joj prirodnu ljepotu. Pruža osjećaj dugotrajne svježine i omogućuje svilenkastu mekoću uz lagani miris narančinih cvjetova.

 • 48-satna zaštita od znojenja.
 • Ne sadrži etilni alkohol.
 • Čini kožu lijepom, njegovanom i zaštićenom.
 • Pogodan za korištenje odmah nakon brijanja.

 NIVEA Beauty Elixir deo milk Dry sprej i roll-on združuje blagodati mlijeka i zaštitnu moć dezodoransa. Svojom učinkovitom formulom omogućuje vašoj koži 48-satnu zaštitu od znojenja uz umirujući miris bijelog jasmina.

 • Umiruje iritacije kože i vraća joj prirodnu ljepotu.
 • Ne sadrži etilni alkohol.
 • Pruža koži dubinsku hidrataciju.
 • Pogodan za korištenje odmah nakon brijanja.

NIVEA Beauty Elixir deo milk Sensitive sprej 150 ml – 27,90 kuna
NIVEA Beauty Elixir deo milk Sensitive roll-on 40 ml – 27,90 kuna
NIVEA Beauty Elixir deo milk Fresh sprej 150 ml – 27,90 kuna
NIVEA Beauty Elixir deo milk Fresh roll-on 40 ml – 27,90 kuna
NIVEA Beauty Elixir deo milk Dry sprej 150 ml – 27,90 kuna
NIVEA Beauty Elixir deo milk Dry roll-on 40 ml – 27,90 kuna

23.08. – Dobitnica u darivanju objavljenom 21.08. je Dajana Didi Bogdanović. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Midas Widget

Ostavite komentar