Nivea predstavlja novi Active Clean šampon za muškarce i Styling kremu

Kako muškarci vole jednostavne stvari koje ne oduzimaju puno vremena, a daju dobre rezultate, NIVEA MEN je za njih osmislila dva inovativna proizvoda – Active Clean šampon i Styling kremu za besprijekornu frizuru u svim uvjetima.

nivea

Glavni sastojak novog NIVEA MEN Active Clean šampona je aktivni nsugljen, sitan, crni prah bez mirisa i prirodnog porijekla koji djeluje kao magnet za nečistoću te, u odnosu na vlastitu težinu, upija do 200 puta veću količinu nečistoće. Zahvaljujući jedinstvenoj formuli novi šampon veže čestice nečistoće i u potpunosti ih uklanja iz kose, koja nakon pranja izgleda svježe i lepršavo. Biserni pigmenti šamponu daju privlačnu srebrnu boju, a ugodan muški miris pruža osjećaj muževnosti. Čak i uz svakodnevno korištenje, ova blaga i njegujuća formula neće nadražiti kožu, a pogodna je za sve tipove kose. Liniju Nivea Men proizvoda s aktivnim ugljenom nadopunjuje i Nivea Men Active Clean gel za tuširanje lansiran ranije ove godine.

Nivea Men Active Clean šampon (250 ml): 19,90 kn

nbNIVEA MEN Styling krema idealna je za prirodne i ležerne frizure. Nova fleksibilna emulzija obogaćena posebnim polimerima oblikuje mušku kosu pružajući joj pouzdanu postojanost, ne čini ju teškom, ljepljivom ili beživotnom te joj pruža ugodan osjećaj ležernosti. Formula ove nove Nivea Men styling kreme sadrži i njegujuće vitamine koji kosi daju zdravi i sjajan izgled uz ugodan muževni miris. Može se koristiti na suhoj i na mokroj kosi. Preporučena maloprodajna cijena: 36,90 kn

 

Midas Widget

Ostavite komentar