NIVEA obogatila svoj asortiman i predstavila 3u1 micelarnu vodu za čišćenje

nivea

Uklanjanje makeup-a, čišćenje kože i hidratiziranje u jednom koraku – NIVEA micelarne vode za suhu i osjetljivu kožu ostavljaju lice svježim, njegovanim i prirodno lijepim

U velikoj ponudi proizvoda za čišćenje kože lica i uklanjanje šminke ponekad nije lako pronaći onaj koji učinkovito uklanja nečistoće s lica, a ujedno je blag i nježan prema koži. Micelarna voda postala je neizostavni proizvod u svakodnevnoj rutini njege i čišćenja lica ponajprije zbog jednostavnog korištenja i iznimne učinkovitosti koju pruža micelarna tehnologija. Mikroskopske čestice – micele- na sebe vežu sve nečistoće s kože, poput šminke i neželjenih masnoća, te ih učinkovito uklanjaju. Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, prirodna barijera kože je očuvana i kožu nakon nanošenja nije potrebno ispirati.

NIVEA je obogatila svoj asortiman te sada nudi i 3u1 micelarnu vodu za osjetljivu kožu s deskapantenolom i uljem sjemenki grožđa, 3u1 micelarnu vodu za normalnu kožu s vitaminom Ei 3u1 micelarnu vodu za suhu kožu s prirodnim bademovim uljem i to u većem pakiranju od 400ml. NIVEA micelarne vode u jednom potezu dubinski čiste i njeguju kožu, uklanjaju šminku s lica te hidratiziraju i osvježavaju kožu. Nježne su za kožu jer ne sadrže alkohol, mirise, silikone, parabene i boje. Zahvaljujući svojem inovativnom sastavu ne oštećuju prirodne zaštitne barijere kože te ne dehidriraju kožu.

Učinkovita micelarna tehnologija

Zahvaljujući učinkovitoj formuli s micelarnom tehnologijom i njegujućim sastojcima, NIVEA micelarne vode brinu o prirodnoj pH vrijednosti kože, ne ostavljaju masni trag na koži. Zbog ovog posebnog svojstva micela NIVEA micelarne vode za čišćenje iznimno blago skidaju nečistoće i šminku, a nakon korištenja ne mora se koristiti tonik.

sensNIVEA 3u1 micelarna voda za čišćenje za osjetljivu kožu (400 ml, 49,90kn)

NIVEA micelarna voda za osjetljivu kožu s deskapantenolom i uljem sjemenki grožđa nježno uklanja šminku oko očiju i umanjuje znakove osjetljive kože: crvenilo, zategnutost, isušenost. Nema potrebe za ispiranjem. Podnošljivost za kožu dermatološki dokazana.

  • Dubinski čisti zahvaljujući iznimno učinkovitoj, ali blagoj formuli
  • Hidratizira i osvježava kožu
  • Bez parabena, bojila, parfema i alkohola

 dryNIVEA 3u1 micelarna voda za čišćenje za suhu kožu (400 ml, 49,90kn)

NIVEA micelarna voda za suhu kožu s bademovim uljem nježno uklanja šminku s očiju i dubinski čisti. Hidratizira i kožu čini mekom. Nema potrebe za ispiranjem. Podnošljivost za kožu dermatološki dokazana.

  • Blago i bez trljanja uklanja šminku s očiju te njeguje trepavice
  • Dubinski čisti i nježno uklanja šminku
  • Hidratizira i zaglađuje kožu

normNIVEA 3u1 micelarna voda za čišćenje za normalnu kožu (400ml, 49,90kn)

NIVEA 3 u 1 micelarna voda za čišćenje lica s vitaminom E za sve tipove kože čisti, uklanja šminku s lica i područja oko očiju i hidratizira, sve u jednom koraku. Ne sadrži parabene, boje, mirise ni alkohol.

  • Dubinski čisti zahvaljujući iznimno učinkovitoj, ali istovremeno blagoj formuli
  • Hidratizira i osvježava kožu
  • Ne sadrži parabene, boje, parfeme ni alkohol

 Proizvodi su dostupni od 1. prosinca 2016.

Midas

Ostavite komentar