NINA BADRIĆ RASPLESALA POSLOVNU I GOSPODARSKU ELITU NA MEDVEŠČAKOVOM PRIJEMU U MOSKVI

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Ruskoj Federaciji, predstavništvo Hrvatske gospodarske komore u Ruskoj Federaciji i Klub hokeja na ledu MEDVEŠČAK Zagreb organizirali su poslovni prijem za hrvatske gospodarstvenike koji rade na području Ruske Federacije.

nina

U zgradi Veleposlanstva Republike Hrvatske u Korobejnikovom pereuloku u centru Moskve okupila su se brojna velika imena ruskog i hrvatskog biznisa i sporta. Uzvanike su pozdravili Rina Eterović Goreta, privremena otpravnica poslova Republike Hrvatske u Ruskoj Federaciji, predsjednik kluba Medvečak Damir Gojanović i direktor predstavništva Hrvatske gospodarske komore u Ruskoj Federaciji Jakov Despot.

Ugodnu sportsko-poslovnu atmosferu svojim odličnim nastupom uveličala je zvijezda hrvatske estrade, glazbenica Nina Badrić, koja je u Moskvu došla na poziv Kluba hokeja na ledu Medveščak Zagreb, s kojim već godinama uspješno surađuje.

nina2

“Uvijek se lijepo vratiti u Moskvu, koja je prekrasna i koja me se svaki put sve više i više dojmi svojom poviješću, građevinama, ljudima. Uživala sam u druženju s divnim ljudima i drago mi je da sam na poziv Medveščaka došla na ovo lijepo druženje, gostoprimstvo hrvatskog veleposlanstva bilo je na najvišem nivou, a na samom događanju atmosfera odlična, opuštena, baš po mom guštu”, rekla je Nina Badrić nakon koncerta održanog u Hrvatskom veleposlanstvu u Moskvi.

Gospođa Eterović Goreta, zahvalivši se vodstvu hokejaškog kluba Medveščak i Hrvatske gospodarske komore na iskazanoj inicijativi, rekla je kako Veleposlanstvo Republike Hrvatske uvijek sa zadovoljstvom podupire svaku mogućnost za promociju naših interesa. Istaknula je važnost kluba Medveščak i njegovih uspjeha u KHL ligi u promociji Hrvatske ne samo u Ruskoj Federaciji nego i u svim državama u kojima se prvenstvo održava.

Predsjednik KHL-a Medveščak Zagreb Damir Gojanović naglasio je: „Najveći broj utakmica Medveščak igra upravo na području Ruske Federacije. Iz navedenog razloga, a i poučeni iskustvom naših dosadašnjih partnera, osobito Podravke, vjerujemo da je Medveščak, kao uspješan i prepoznatljiv sportski kolektiv, odličan ambasador za promociju hrvatskih tvrtki na ruskom tržištu“, dodajući kako je danas jedina formula odgovornog i uspješnog upravljanja sportskim projektima, ali i poslovnog uspjeha, aktivno povezivanje sporta i biznisa s ciljem provođenja zajedničkih interesa.

Fotografije: Andrey Roschevich

Midas

Ostavite komentar