Nije zlato sve šta sja

Kaže mi danas jedna curka: “Lako je vama promovirat zdrav doručak kad sve izgledate kao barbike!”
Naravno, lijepo za čut, ali totalno krivo i bedasto razmišljanje. Odmah me podsjetilo na onu sliku sante leda u moru gdje ljudi vide samo vrh, a ne vide šta je dolje. Kad gledamo nekoga, vidimo samo trenutnu situaciju, a ne cijelu priču. Trenutna situacija je samo logična posljedica svega šta smo prethodno opetovano radili.

yvonne
Da smo se nas 3 uslikale prije par godina, vidjeli biste sljedeće:

– mene sa 7kg manje (dakle kao malog žgoljavog dečkića) i podočnjacima do poda zbog danonoćnog štrebanja. Danas napokon izgledam zdravo i ženstveno.

– Leu sa 4kg  masti više, mlitavim tijelom i celulitom jer je živjela na fast foodu i nikad nije trenirala. Danas ima čvrsto tijelo bez celulita.

– Ivu s 5kg više, bez obzira na svakodnevno treniranje, i lošim imunitetom te nikakvim samopouzdanjem. Danas, uz manje treninga (a više pametne prehrane) ima rezultat s kojim je zadovoljna, top energiju kroz dan i samopouzdanje na nivou.

Poanta – moguće je za svakoga! Male promjene svaki dan – kao što je zdrav doručak –  dovode do fenomenalnih rezultata dugoročno. Nema ništa preko noći. Nema dijete koja će učiniti da se zaista osjećate super i budete ponosni na sebe dugoročno. Jedino ispravno i logično je početi živjeti zdravije i uživati u procesu.
Zamislite si kako želite izgledati i osjećati se za godinu, tri, pet, deset… I počnite SADA raditi na tome!

Želite naš zdrav doručak ili više informacija?
Možete nas nazvati na 098/9429172 ili pisati na yvonnevrnoga@gmail.com. I svakako nas pratite na instagram profilu yvonne_fit_coach.

Ostanite nam lijepi, zdravi i pametni!

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar