Neodoljivi kaputi i jakne za najtopliju Springfield zimu

Dobar kaput i zanimljiva jakne bez sumnje predstavljaju ključni element svakog zimskog ormara, a Springfield donosi najbolje trendi komade. Nešto duži kaputi, parke i bomber jakne, koje dolaze iz Springfield radionice, vrlo se lako kombiniraju i predstavljaju nenadmašnu igru stila i mode.

springfield

Najviše volimo casual, a Springfield zna i zašto!

Must have komad za Springfield djevojku i dečka svakako je dobra parka koja dolazi u različitim dužinama, bojama, materijalima i krojevima. Jeste li već izabrali svoju omiljenu parku za ove hladne dane? Idealna je za kombiniranje s traper hlačama, vestama i kariranim košuljama zemljanih tonova.

Sport!

Sportski look je i ove jesenske sezone među najpoželjnijima, a zasigurno ga ne možete kreirati bez odlične bomberice. Koja je Vaša omiljena kombinacija? Springfield poručuje da izaberete između modela sa zaobljenom siluetom u mornarsko plavoj i smeđoj boji – dok osnovni uzorci na materijalima dolaze u neupadljivim bojama senfa i bež nijansi. Dovršite svoj outfit jednostavnom kombinacijom: traperice u kombinaciji s kariranom košuljom ili običnom majicom koju krasi grafika za odličan urbani look.

spring2

Smart!

Za sve koji vole svom outfitu dodati ‘smart touch’ tu su topli kaputi u sivoj, bež i tamnoplavoj boji. Kreirajte casual look s komadima poput jeansa, sporskih hlača u sivim tonovima te vestama u zagasitim nijansama ili u nešto življim bojama.

Midas Widget

Ostavite komentar