Neodoljiva UGG kolekcija stigla je u ICON. store

Topliji proljetni dani mame nas na ulice i u prirodu, a kako bi sa stilom uživali u svim čarima proljeća ICON. store predstavlja novu UGG kolekciju obuće. Poznata po beskompromisnoj udobnosti, UGG obuća je idealan suputnik u svim proljetnim avanturama na otvorenom.

1140,00 kn

Jedan od najprodavanijih ženskih UGG modela – Tye tenisica izrađena je uz strogo poštivanje oblika i funkcije i tek je nakon toga obogaćena mekanom nubuk kožom. Tenisica je dostupna u tri boje – sivoj, crnoj i ružičastoj te je idealna za urbane ljubiteljice mode.  Ovaj izuzetno lagani model tenisice jednako dobro će se uklopiti u svakodnevni, poslovni ili sportski look.

1140,00 kn

Brend je za muškarce pripremio kolekciju koja uključuje lagane tenisice i casual mokasine. Među modelima prevladavaju crni, sivi, plavi te maslinasto zeleni tonovi, a posebno se ističe Beach Moc Slip-On model mokasinki, koji osim u proljeće možete nositi i ljeti. Izrađen od bogate zrnate kože, Beach Moc model nevjerojatno je mekan, prilagodljiv i lagan. Ključna prednost ovog modela krije se u tome što ga možete prati u perilici rublja, a s vremenom će se u potpunosti prilagoditi vašoj nozi te ćete imati osjećaj kao da je rađen po vašoj mjeri.

895,00 kn, 995,00 kn

Posjetite multibrend store ICON. te odaberite svoj savršeni UGG model u kojem ćete izgledati moderno te bezbrižno uživati u svakodnevnim obavezama, sportskim aktivnostima ili opuštanju u prirodi.

Više informacija o ICON. asortimanu potražite na web stranici: http://orbis-moda.hr/ili na Facebook stranici.

Dobitnica u darivanju objavljenom 26. ožujka 2019. je Ana Brljak (https://www.facebook.com/ana.brljak). Molimo dobitnicu da se javi u FB inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Midas Widget

Ostavite komentar