Nema promašaja, samo novih iskustava

U životu NEMA PROMAŠAJA, SAMO NOVIH ISKUSTAVA. Poznajem toliko žena koje plaču nad vlastitim brakovima ili propalim vezama. Kamo god pošle one taj emocionalni teret vuku za sobom, a s obzirom da ništa ne rješavaju samo ga još dodatno opterećuju. Ako ste nezadovoljni, nesretni, ugnjetavani, zlostavljani, frustrirani – krenite dalje. Koliko godina morate izgubiti u lošoj vezi da shvatite da se ništa neće promijeniti.

Godine opet donose neke spoznaje, nova znanja i nove horizonte.  Upravo je to i prednost jer godine donose iskustvo.  One  nas čine samouvjerenijim i sigurnijima u ono što jesmo, što želimo, a što ne. Nedostatak je pak u tome što je veća vjerojatnost da smo već bili ranjeni. No i to je iskustvo, pa će pametne žene izbjegavati nove udarce. Ruku na srce, samo se mazohist vraća po još jednu rundu boli.

Ako se dignete, otresete prašinu s povrijeđenog ega, vjerujući u svoju unutarnju i naravno vanjsku ljepotu i vratite se u život, ublažit ćete ožiljke koje imate. Dobra je vijest da uvijek možemo naučiti i doživjeti nešto novo. Zar to zapravo i nije ono što život čini zanimljivim i neobičnim? Učimo se na iskustvima. Ali, onako kako učimo tako se i mijenjamo, a mijenjaju se i oni koje volimo. Pustite da vas nosi struja života, životnih promjena, a pogotovo ono što proizlazi iz novih veza i ljubavi…

Iskustvo je ono što nas oblikuje, snaži ili slabi. Budimo mudri i primjenimo naučene lekcije!

Rosie Kugli

Midas Widget

Sljedeći članak >
Rodio se Macho Chocoberry

Ostavite komentar