Ne propustite tretmane ljepote za samo 100 kn!

12. veljače kreće projekt “Tjedan ljepote” koji okuplja kozmetičke salone diljem Hrvatske koji nude široku lepezu kozmetičkih tretmana po jedinstvenoj cijeni od 100 kn.

Ljubitelji ljepote i odlazaka u kozmetičke salone dolaze na svoje jer 12. veljače kreće projekt “Tjedan ljepote” koji okuplja salone širom Hrvatske. Manifestacija se odvija u šezdesetak kozmetičkih salona u 11 gradova diljem Hrvatske koji nude široku lepezu kozmetičkih tretmana po jedinstvenoj cijeni od 100 kn. Akcija u organizaciji Udruženja kozmetičara RH ove godine održava petu godinu za redom, pruža korisnicama kozmetičkih usluga priliku da probaju skupe tretmane po cijeni od samo 100 kuna. To su sve redom tretmani koji u redovnoj ponudi stoje i po nekoliko stotina kuna, a sada su dostupni po 100 kn i u većini salona ih možete iskoristiti u TJEDNU LJEPOTE od 12.02 do 17.02 2018 godine.

‘Tjedan ljepote’ inspiriran je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona. Cilj ove akcije, koja se do 17. veljače održava na području cijele Hrvatske, je omogućiti što većem broju građana posjete kozmetičkim salonima, promociju kulture njege lica i tijela, poticanje interakcije kozmetičara i klijenata te oživljavanje kozmetološke scene u zemlji.

UDRUŽENJE KOZMETIČARA RH i ove godine, po peti put organizira TJEDAN LJEPOTE 2018 od 12. do 17.2., tradicionalno u veljači, mjesecu kada slavimo ljubav – Valentinovo. Udruga kozmetičara Hrvatske okuplja stručnjake s višegodišnjim iskustvom iz područja kozmetologije, pokrenula je ovu akciju u kojoj sudjeluju renomirani saloni ljepote širom Hrvatske, kako bi posebnom ponudom izašli u susret klijentima s vrlo prihvatljivom cijenom pa tako za 100 kn možete napraviti neki od inače skupih anti age tretmana lica, masaža , depilacija i manikure i pedikure…

Svakako je ovo izvrsna prilika da si priuštite tretman koji ste već dugo željeli!

Jedan od salona koji sudjeluje u ovom projektu je i Ageness Beauty Institut.

Tjedan Ljepote 2018 u Ageness Beauty Institutu – 12.02 – 17.02.2018 – Skupi tretmani za samo 100 kn

Ageness Beauty Institut smješten je u Zagrebu, u samom centru grada, u ulici Republike Austrije 21, između Trga bana Josipa Jelačića i Zapadnog kolodvora. Za vrijeme trajanja Tjedan Ljepote 2018 možete kupiti do 3 različita kupona iz Menu ponude Tjedan Ljepote 2018 te na taj način darovati sebi, a i drugima ugodno vrijeme opuštanja i relaksacije u boutique kozmetičkom salonu Ageness.

 

 

 

1 komentar on this article. Feel free to join this conversation.

  1. Jasenka Popovic 02/02/2018 u 9:56 - Reply

    Aahh,ovoo mi se svidaa!Hvala svim salonima koji su stavili tako prihvatljivu cijenu.

Ostavite komentar