Napravi rezultat i osvoji vrijedne nagrade!

Svjesni činjenice da je teško disciplinirati se i paziti na prehranu kad si u tome sam, sa svojim klijentima radimo na zabavan i motivirajući način!
koncept-80Svaka osoba koja krene na naš program prehrane, dobije nas na raspolaganju 24h dnevno kao svoje savjetnike i prijatelje. Tu su glasovne poruke, WhatsApp/viber tekstovi, grupni chatovi za razmjenu iskustava i socijalizaciju, recepti te edukacije o zdravoj ishrani koje vrijede za čitav život. Dugoročni rezultati su zagarantirani, a kao bonus nastaju nova prijateljstva i divne uspomene.

Jedan od alata podrške i motivacije je i naš Level 10 državni izazov u kojem se 3 mjeseca svi skupa natječemo sami protiv sebe radeći na svom najboljem rezultatu, a oni koji naprave najveći pomak od svog početnog stanja osvajaju vrijedne nagrade! Najbolji čak osvajaju putovanje za dvije osobe u neki od poznatih europskih gradova!
Naravno, najveća nagrada je osjećaj zdravlja, energije i ponosa na postignuto.
Bilo da je riječ o skidanju kilograma, otapanju masnog tkiva ili dobivanju mišićne mase, isplati se odvažiti i pokušati!

Javite nam se do 20.2. (tada izazov službeno počinje) na 0989429172 ili yvonnevrnoga@gmail.com kako bismo dogovorili inicijalno vaganje i slikanje te krenuli u akciju skupa! I svakako nas popratite na instagram profilu yvonne_fit_coach da vidite rezultate naših klijenata i način života koji promoviramo.
Ostanite nam lijepi, zdravi i pametni!

Yvonne Vrnoga Gregorio, Ivo Begić

Midas Widget

Ostavite komentar