Napitak za mršavljenje od samo 5 sastojaka za gubljenje masnoće oko trbuha

Ovaj napitak od 5 sastojaka napravljen od limuna, meda, jabučnog octa, cimeta i vode, pospješit će vašu probavu i metabolizam, pomažući vam da se riješite te ‘tvrdoglave’ i nezdrave masnoće za samo tjedan dana.

Gubitak trbušne masnoće nije lak zadatak većine ljudi koji pokušavaju smršaviti. Iako ne postoji čarobni napitak za sagorijevanje sala oko trbuha, ipak postoje neki prirodni pripravci koji će vam pomoći da brže sagorijevate masnoću i prirodno izgubite kilograme.
Ovaj napitak od 5 sastojaka pospješit će vašu probavu i metabolizam, pomažući bržem sagorijevanju masti.

Nakupljanje toksina u tijelu može uzrokovati višak trbušne masti. Konzumiranje hrane i pića koji eliminiraju toksine i otpadne proizvode iz tijela pomoći će vam da počnete gubiti kilograme.

Sastojci upotrijebljeni u ovom napitku mogu pospješiti mršavljenje jačanjem metabolizma. Na primjer, limun pomaže metabolizmu, potiče probavu, smanjuje apsorpciju masti i na taj način pomaže vam da brže mršavite. Jabučni ocat jedan je od najčešćih preporučenih kućnih pripravaka za mršavljenje, jer pomaže aktivirati metabolizam, potiče tijelo da koristi masti kao oblik energije umjesto da ga skladišti.

Cimet, poput limuna, pojačava metabolizam, što pomaže mršavljenju. Istraživanje na miševima pokazalo je da cinnamaldehid, aktivni spoj cimeta, može potaknuti metabolizam masnog visceralnog tkiva, što ukazuje da bi taj začin mogao biti posebno koristan u smanjenju masnoća na trbuhu. Med je povezan s mnogim zdravstvenim prednostima, uključujući i gubitak kilograma. Na primjer, jedna studija otkrila je da uporaba meda umjesto saharoze može spriječiti debljanje.

Priprema ovog napitka vrlo je jednostavna. Trebat će vam sljedeći sastojci koji su lako dostupni i jeftini.

Sastojci:

Voda
Limun
Organski jabučni ocat
Cimet u prahu
Sirovi med

U 250 ml kuhane vode ohlađene na sobnu temperaturu dodajte 2 žličice organskog jabučnog octa.
Također, dodajte 2 žličice svježe iscijeđenog limunovog soka.
Dodajte 1 žličicu cimeta u prahu i na kraju 1 žličicu sirovog meda te dobro promiješajte.

A kako vam ananas može pomoći za ravan i lijep trbuh saznajte ovdje.


Izvor: Cover Style

Midas Widget

Ostavite komentar